NOUA GEACA CU BATERIE DE 10,8 V BOSCH

Noua geacă cu baterie de 10.8 V de la Bosch face mai confortabilă efectuarea activităților de muncă și agrement la temperaturi scăzute.

Bosch oferă acum și un model special pentru femei. Acesta diferă de versiunea pentru bărbați prin faptul că are o forma conică și umeri mai înguști. Noile geci sunt disponibile în dimensiuni de la XS la XL, sunt rezistente la rupere, sunt formate din trei straturi de material şi au o greutate mică, de numai un kilogram. Noul model de geacă cu încălzire de la Bosch este uşor de purtat şi asigură o libertate maximă de mişcare.

Modelul are un design modern, cu aspect sportiv, astfel putând fi purtată și în excursii la munte. Geaca este confecţionată din materiale foarte rezistente şi încălzeşte până la şase ore, oferind posibilitatea de a selecta între trei trepte de căldură. Mai mult, bateria are interfaţă USB ce permite încărcarea altor dispozitive mobile.

Atenție la fiecare detaliu

Noul produs de la Bosch combină avantajele bateriei de 10,8 V cu rezistenţa la intemperii și fenomene naturale, precum ploaie, vânt, ninsoare, fiind realizat din materiale alese cu grijă, pentru a oferi o rezistență bună la uzură.

bosch 2 text

De asemenea, elementele de încălzire de carbon din zona pieptului și de pe partea de sus a spatelui asigură o distribuție optimă a căldurii. Geaca se încălzește în trei minute și, atunci când este utilizată cu un acumulator Ah 2.0, se menține caldă timp de până la șase ore. Există trei setări ale nivelului de temperatură.

Compatibilă cu toate bateriile de 10,8 V

Geaca poate fi alimentată de toate bateriile de 10,8 V litiu-ion din seria Professional de la Bosch – cu oricare dintre capacităților 1,5 Ah, 2,0 Ah sau 4,0 Ah. Adaptorul bateriei furnizat se conectează la elementele de încălzire. În plus, geaca este prevăzută cu cinci buzunare ce oferă suficient spațiu de stocare. Există un buzunar pentru documente spațios ce poate fi utilizat pentru a stoca obiecte, cum ar fi planurile de execuție, instrucțiuni de montaj și hărți de drumeții.

Bateria folosită pentru încălzire oferă posibilitatea de a încărca convenabil telefoane mobile sau MP3 playere printr-un port USB de pe adaptor. Adaptorul poate fi, de asemenea, folosit ca o sursă de putere mobilă independentă. Pentru a preveni consumul de energie nedorit, un buton de control activează portul USB numai atunci când este necesar.