NOUA GAMA DE POLIZOARE UNGHIULARE SI MASINI DE SLEFUIT CHICAGO PNEUMATIC

Această gamă de polizoare unghiulare şi maşini de şlefuit a fost concepută în special pentru o utilizare agresivă, în special pentru aplicaţii precum şlefuirea sau tăierea materialelor. Operatorii vor găsi motorul de 2.100 W, în două variante: una de 8.500 rpm, cu disc de 180 mm sau 6.500 rpm cu disc abraziv de 239 mm, proiectat astfel încât să ofere un cuplu superior, pentru o productivitate maximă.

„Această productivitate remarcabilă a modelelor CP 3850 este un rezultat al combinaţiei echipamentelor Chicago Pneumatic cu un design ergonimic”, declară Luis Clement, Vice Preşedinte Chicago Pneumatic Tools. „Cu un operator calificat, motorul poate ajunge la performanţe foarte înalte”.

Pe lângă puterea mare, au fost incorporate mai multe trăsături ergonomice pentru a îmbunătăţi confortul, siguranţa dar şi productivitatea operatorului. Aceste progrese fac din această gamă una de top.

Dotarea cu un mâner lateral ajustabil cu amortizor de vibraţii dar şi amortizorul de zgomot integrat, vor oferi utilizatorului un plus de confort.

Sistemul integrat de auto-balans optimizează contactul între discul abraziv şi suprafaţă pentru a reda o productivitate ridicată. Printre caracteristicile de siguranţă se găsesc şi o manetă de siguranţă cu funcţie dublă dar şi o protecţie care se poate roti 210°.

Echipamentele se pot folosi pentru operaţiuni de conturare agresivă, debavurare, tăiere, şlefuire şi prelucrarea metalelor. Acestea sunt dedicate industriei generale.

 

Best Tools Company Srl

Bvd. Iuliu Maniu Nr. 246, Sector 6., Bucureşti
T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89
office@best-tools.ro     www.best-tools.ro