Chicago Pneumatic a introdus noua gamă de generatoare – CPDG (Chicago Pneumatic Diesel Generator). Acestea sunt special dezvoltate pentru profesioniștii din construcții. Au un design robust, sunt performante şi sunt uşor de folosit, caracteristici foarte apreciate atunci când se lucrează în şantiere şi în condiţii dificile.

Versiunile disponibile sunt de 50Hz și 60Hz, cu o puteri nominale pornind de la 13kVA până la 100kVA pentru 50Hz și respectiv de la 16kVA la 116kVA pentru 60Hz. Sunt dotate un motoare Perkins şi cu alternatoare marca Leroy Somer de capacitate înaltă.

Designul robust caracterizează generatoarele din această gamă. Au o structura centrală consolidată pentru a proteja motorul electric, precum şi o protecție suplimentară împotriva infiltrărilor din mediul exterior. Sloturile mari pentru stivuire şi ochiul standard de ridicare asigură o manevrabilitate uşoară la transport.

Sunt ușor de utilizat, fiind dotate cu panouri de instrumente intuitive iar display-urile importante sunt iluminate, sporind vizibilitatea. Foarte important este faptul că sunt dotate şi cu alarmă pentru defecţiuni, anunţând din timp atunci când există un nivel scăzut de carburant sau când temperatura lichidului de răcire este prea ridicată. Întreținerea se realizează uşor, panourile de acces sunt mari şi oferă cu uşurinţă accesul la toate piesele importante. De asemenea, drenajul uleiului sau a lichidului de răcire se realizează uşor, datorită poziţionării supapelor în locuri uşor accesibile.

Este disponibilă şi o gamă variată de opțiuni pentru a satisface cerințele individuale ale fiecărui operator. În aceste opţiuni se regăseşte şi un kit pentru vreme rece sau un filtru de combustibil cu separator de apă, foarte folositor pentru a asigura calitatea necesară a combustibilului.

“Cu gama CPDG putem oferi profesioniștilor din construcții, un generator de înaltă calitate care este adaptat la nevoile lor specifice”, explică Júlio Tomé, Product Manager Divizia de Generatoare Chicago Pneumatic. “Generatoarele pot fi uşor mutate de la un şantier la altul şi oferă performanțe în cele mai dure medii”, adaugă dl. Tomé.

 

Bvd. Iuliu Maniu Nr. 246, Sector 6., Bucuresti

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro

www.best-tools.ro