Inovativ şi orientat spre performanţă, Bosch a continuat şi în acest an să aducă îmbunătăţiri gamei de aspiratoare GAS Professional. Profesioniştii ştiu ce înseamnă calitatea şi performanţa, iar aspiratoarele Bosch le asigură pe amândouă. Indiferent că este vorba despre lucrări în construcţii la roşu, renovări, reabilitări sau amenajări interioare, sistemul Bosch Professional lucrează într-un mod impecabil.

Modelele AFC (GAS 35 L AFC, GAS 25 M AFC, GAS 55 M AFC), cu sistem de curăţare automată a filtrului, aduc avantaje datorită filtrului care reţine particulele, din aspiratoare fiind eliminat aer curat. În plus, la fiecare 15 secunde filtrul este curăţat automat printr-un curent invers de aer comandat în mod automat.

 

1-PT-19682 copy

Noul model SFC (GAS 35 L SFC+) permite o curăţare semi-automata a filtrului, astfel că procesul de aspirare poate fi controlat. Funcţia de curăţare a filtrului trebuie activată cel mai târziu atunci când se observă că aspiraţia devine insuficientă. Frecvenţa de curăţare a filtrului depinde de tipul şi de cantitatea de praf aspirat. În cazul activării regulate a funcţiei de curăţare, capacitatea de aspirare se menţine la nivel maxim un timp mai îndelungat.

Nouă gamă GAS întruneşte aparate destinate colectării, aspirării, extragerii şi eliminării pulberilor uscate neinflamabile, lichidelor neinflamabile şi amestecului de apă – aer. Sunt aspiratoare de praf clasa L ( > 1 mg / mc) şi clasa M ( ≥ 0,1 mg / mc). Volumul net de lichid aspirat este de 19 litri (pentru modelele GAS 35) şi de 40 litri (pentru modelul GAS 55).

Un amănunt foarte important este faptul că nu se utilizează ca pompe de apă, ci numai pentru aspirarea unui amestec de apă-aer, rezultat al unor operaţii tehnologice precum găurirea umedă a unui perete de beton armat, folosind o carota diamantată, cu răcire cu apă.

Mai mult, a fost dezvoltată şi compatibilitatea noii serii de aspiratoare profesionale cu sistemul L-BOXX, astfel cutiile L-BOXX putându-se fixa deasupra aspiratorului pentru depozitarea accesorii şi a altor scule electrice.

 

SC EUROTECH S.R.L.

Membru al Reţelei TEHNIK

Splai Bahlui Mal Stâng 25 B

Iaşi, România

Tel: 0232/231.435

Fax: 0232/266.364

sales@eurotech-iasi.ro

www.eurotech-iasi.ro

www.reteaua-tehnik.ro

About The Author