Noua cheie de impact Makita LXDT06

Makita a lansat noua cheie de impact 18V LXT Litium-Ion, cu motor fără perii şi cu sistemul Quick Shift în 3 viteze, model denumit LXDT06. Modelul reprezintă cel mai recent produs adăugat gamei de 18V Makita, care numără peste 60 de scule fără fir, alimentate de acelaşi tip de baterie.

Cheia de impact prezintă sistemul Quick Shift – un regulator automat electronic care schimbă automat viteza şi reduce rotaţiile împreună cu viteza de impact, în funcţie de fixarea şurubului. Este proiectat pentru a minimiza ruperea filetului, a şurubului sau a daunelor posibile.

„LXDT06 este ultimul venit în gama extinsă de inovaţii a cheilor de impact” declară Mario Lopez, Makita Product Manager, Cordless Tools. „Aplicaţiile de precizie, de obicei, cer utilizatorului să se oprească sau să încetinească lucrul exact înainte de fixarea şurubului, pentru a preveni daunele. Cu ajutorul sistemului QuickShift Mode, viteza şi puterea sunt reduse automat în timp ce şurubul este fixat. Astfel, reprezintă o soluţie eficientă pentru minimizarea riscurilor într-o varietate de aplicaţii” continuă domnul Lopez.

Unealta combină cu succes puterea şi viteza împreună cu precizia. Motorul fără perii are 3 viteze, cu un maxim de 3.400 rpm oferă utilizatorului un control precis de fixare pentru o gamă largă de aplicaţii, de la şuruburi mici până la cele de dimensiuni mari.