NOU DE LA HYPERTHERM: POWERMAX45 XP

Powermax45® XP, noul membru al familiei Powermax de sisteme portabile, este un sistem profesional de tăiere cu plasmă pentru tăierea, crăiţuirea şi marcarea metalului cu o grosime de până la 16 mm. Powermax45® XP oferă o creştere a capacităţii de tăiere, precum și viteze mai mari de tăiere și reglare automată a gazului pentru o configurare rapidă şi operare simplă. Noile pistolete de tăiere Duramax® Lock pot fi utilizate la tăierea manuală sau la cea mecanizată şi dispun în plus şi de capabilităţi îmbunătăţite de crăiţuire şi marcare.

Noul model este uşor de utilizat și are un design versatil, iar dimensiunile şi greutatea reduse oferă o portabilitate excepţională. În plus, acesta are o utilizare manuală şi mecanizată cu interfaţă CNC şi conexiune FastConnect™ a pistoletului, iar tehnologia de tăiere prin contact brevetată facilitează utilizarea aparatului, chiar şi pentru operatorii începători. De asemenea, tehnologia Smart Sense™ asigură reglarea automată a presiunii aerului. Marcarea şi crăiţuirea de precizie sunt posibile cu noul proces la amperaj scăzut.

Productivitate maximă

Operaţiile de lucru pe oţel slab aliat de 6 mm se realizează cu viteze de tăiere de 1,5 ori mai mari decât cele prin tăierea cu oxigaz și oferă o economie de timp la operațiile de șlefuire și de pregătire a muchiilor datorită calității superioare de tăiere şi crăițuire. De asemenea, schimbarea consumabilelor se face rapid folosind funcția comutatorului de dezactivare a pistoletului.

as_45xp_p1050330

Rezistenţă şi fiabilitate

Pistoletele Duramax® Lock sunt concepute pentru a rezista la şocuri şi căldură. Tehnologia SpringStart™ asigură pornirea consistentă şi un pistolet mult mai fiabil, astfel, fiabilitatea Hypertherm Certified™ garantează performanţa în cele mai solicitante medii. Cu noul Powermax®45 XP se pot tăia grosimi de până la 16 mm cu o viteză de tăiere de 500 mm/min, dar şi 22 mm cu o viteză de tăiere de 250 mm/min. Capacitatea de separare la tăierea manuală este 29 mm la o viteză de tăiere de 125 mm/min, iar rata de îndepărtare a metalului la crăiţuire este de 3,4 kg/h.

www.cmmetal.ro