NOILE SLEFUITOARE PENTRU BETON DE LA BOSCH

Noile șlefuitoare de la Bosch, GBR 15 CA Professional și GBR 15 CAG Professional, oferă o capacitate mare de șlefuire, ambele având un motor puternic de 1.500 W, ce asigură un lucru rapid, chiar și sub o sarcină ridicată, datorită caracteristicii sale CE (constant electronic). De exemplu, atunci când sunt îndepărtate resturile de beton ale cofrajelor.

Două modele de scule

GBR 15 CAG Professional este conceput pentru șlefuirea aproape de margine a materialelor, modelul având o apărătoare de protecție care poate fi deschisă. Astfel, capătul diamantat al șlefuitorului poate ajunge mai aproape de podea, pe marginile peretelui sau lângă conducte și permite șlefuirea cu precizie a suprafețelor adiacente. Acest lucru face ca modelul GBR 15 CAG Professional să fie versatil și să permită utilizatorilor să șlefuiască repede și temeinic suprafețele chiar și în proiecte de renovare, ce sunt mai migăloase si necesita mai mult timp.

Modelul GBR 15 CA Professional este conceput pentru șlefuirea suprafețelor mari. Acesta are o apărătoare de metal foarte robustă și puternică, dar cu o greutate redusă. Prin urmare, GBR 15 CA Professional este potrivit pentru aplicații care necesită o rată mare de îndepărtare rapidă a materialului. De exemplu, atunci când sunt aplatizate suprafețe de beton în construcții, precum pardoselile și pereții.

Protecție pentru utilizator și echipament

Un avantaj foarte mare al șlefuitoarelor de beton este posibilitatea de a conecta cu ușurință un sistem de aspirare a prafului. Ambele instrumente fac parte din gama „Click & Clean System” de la Bosch. Acesta cuprinde scule electrice, dezumidificatoare, accesorii de extras praful și L-Boxxes, ce sunt armonizate cu precizie și se completează, pentru a face, mai sănătoase, eficiente și precise mediile de lucru din cadrul proceselor ce produc praf, umezeală și disconfort.

De asemenea, durata mare de viață a acestora este asigurată de un labirint de praf în patru etape. Acesta previne intrarea prafului din abrazivul de beton în cutia de viteze și în motor, prevenind deteriorarea lor.

Ambele scule electrice cântăresc numai 2,6 kilograme și sunt dotate cu un mâner cu circumferință mică și o suprafață soft-grip. Aceste caracteristici ale produsului permit operatorilor să lucreze confortabil cu șlefuitoarele de beton de la Bosch, cu un minim de oboseală, chiar și pe timp îndelungat. Nu în ultimul rând, caracteristicile acestora sunt completate de un inel pentru perie și de un buton mare de blocare a axului, ceea ce face mai ușor de schimbat capătul diamantat pentru șlefuire.

 

SC EUROTECH S.R.L.

Membru al Reţelei TEHNIK

Splai Bahlui Mal Stâng 25 B

Iaşi, România

Tel: 0232/231.435

Fax: 0232/266.364

sales@eurotech-iasi.ro

www.eurotech-iasi.ro

www.reteaua-tehnik.ro