NOILE SISTEME PENTRU SUDURA LORCH

Lorch prezintă noile sisteme pentru sudură care fac parte din categoria echipamentelor de sudare automate. Sistemele aduc un aport important de eficiență în cadrul firmelor care se ocupă de construcții metalice. Mai mult, sistemele de sudare pe roți sau șine, de la Lorch, asigură o tehnică de sudare precisă și o cusătură constant perfectă, consumând considerabil mai puțină energie și mai puțin timp. În plus, există cerințe suplimentare care sunt îndeplinite în mod optim prin gama extinsă de accesorii de sudură pentru aceste sisteme.

Sistemul Trac Wheel de la Lorch este dotat cu roți din aluminiu ușor și are o greutate de numai 8 kg, ceea ce îl face ușor de manevrat, fiind potrivit pentru cusături de înaltă calitate longitudinale și verticale, chiar și pentru curbe orizontale.

rywal text

Acest dispozitiv este o unitate cu patru roți, fixare magnetică și control activ, asigurând o viteză de sudare stabilă din toate pozițiile, iar reglajul fin 3D Burner ajută la reglarea optimă a arzătorului.

Varianta de sistem cu roți Trac Wheel HS (High Speed) este potrivită pentru sudarea rapidă și tăiere cu plasmă, iar versiunea pe baterie, Trac Wheel Batt, crește flexibilitatea, atunci când se sudează construcții de tip-container. În plus față de varianta standard de tractoraș pe roți, varianta Trac Wheel Pro prezintă funcția de programare și stocare a până la 40 de secvențe de sudură, cu și fără oscilații. În plus, se pot realiza proceduri pentru ajustarea liberă a lungimii totale a sudurii și panelelor sau pentru toleranța lungimii intervalului și alți parametri care pot fi adaptați în mod flexibil. Programarea și stocarea proceselor de sudare sunt reproduse cu acuratețe și se pot evita supradimensionările costisitoare și consumurile mari ale materialelor de umplere.

Sudurile foarte lungi și continue cap la cap sunt facilitate de Lorch prin oferta de sisteme de sudare pe șine. Trac Rail și Trac Rail Pro sunt prevăzute în funcție de necesități, în versiunea flexibilă și rigidă cu fixare magnetică sau fixare prin suport cu vidare. De asemenea, cu sistemul pe șine versatil, aplicarea este independentă de geometria piesei.

 

RYWAL-RHC România

Brașov, Calea Făgărașului nr. 59

Tel: 0368 100 127

Fax: 0368 100 128

romania@rywal.ro

www.rywal.ro