Rotair, noile game de mini-dumpere

Rotair SPA este o companie cu peste 50 de ani de activitate în domeniul proiectării, producției și distribuției unei game largi de echipamente de înaltă tehnologie pentru domeniul construcțiilor și industria agricolă. Compania produce: compresoare portabile, mini-dumpere, ciocane hidraulice și tăietoare. Echipamentele Rotair sunt prietenoase cu mediul înconjurător și sunt în conformitate cu standardele internaționale în ceea ce privește termenii de calitate. De asemenea, compania este cunoscută pentru o serie de brevete din industrie.

RAMPICAR

Mini-dumperul este proiectat pentru utilizări semi-profesionale, dar și pentru cele profesionale. Acestea au un bun raport preț-calitate și vin împreună cu transmisii hidraulice, dar și hidrostatice pentru a ajuta în diferite operațiuni de pe șantiere, pornind de la cele mici până la construcțiile civile.

Sunt utilaje practice dar și intuitive, astfel că utilizatorii le pot opera cu ușurință în spații în care este dificilă pătrunderea cu alte vehicule mai mari.

it text 2

Sunt disponibile în două versiuni cu capacități diferite, dar și cu accesorii în funcție de cerințele utilizatorilor. În plus, acestea au și cutii de viteze cu transmisie mecanică diferite, spre exemplu, în cazul modelului R30, acesta are două viteze de funcționare pentru mers înainte și două viteze pentru revers. În schimb, modelul R50 are nu mai puțin de trei viteze de mers înainte și una singură pentru revers. R30 are o capacitate de încărcare de 270 kg,

fiind potrivit pentru transportarea diferitelor tipuri de materiale, având o platformă extinsă de încărcare, ceea ce înseamnă mai puține drumuri și un cost de operare redus. Modelul R50 garantează o capacitate de încărcare de 500 kg și un sistem de basculare hidraulic special pe bază de piston.

Ihimer CARRY 105, agilitate si versatilitate

Ihimer este o companie de renume, specializată în producția și comercializarea de mini-excavatoare, mini-încărcătoare şi mini-dumpere. A fost fondată în urmă cu 12 ani, printr-un acord joint-venture între IHI Construction Machinery Limited, care este controlată de către colosul japonez IHI Corporation și IMER Group, un producător italian fruntaș în echipamente şi utilaje pentru industria construcțiilor. Acest acord a fost semnat după o perioadă de cooperare comercială și industrială încă din anul 1989.

Noul mini-dumper, Carry 105 este o mașină foarte agilă și versatilă, proiectată pentru manipularea materialelor în depozite și sere, fiind în special potrivite pentru pepiniere și uz agricol.

Este dotată cu un motor Honda de 6 CP pe benzină, cu pornire pe bază de șnur. Există chiar și o versiune cu zgomot redus care îndeplinește normele actuale de poluare. De asemenea, motorul este montat pe amortizoare pentru a reduce semnificativ cantitatea de vibrații transmisă la mașină.

Versatilitate

Carry 105 poate fi echipat cu un număr mare de accesorii pentru a îndeplini o gamă largă de cerințe, înlocuirea acestora realizându-se rapid. În plus, kit-ul cupei pentru auto-încărcătoare este detașabil.

Circuitul hidraulic al mașinii este încărcat cu suficient lichid pentru a permite perioade lungi de lucru. De asemenea, toate componentele pot fi cu ușurință inspectate și întreținute.

it text

Sistemul inovator de șenile cu tensionare automată asigură ca piesele de cauciuc să fie întotdeauna perfect tensionate, fiind ușor de verificat și de operat în timp ce frâna de mână manuală împiedică utilajul să se deplaseze, prin blocarea mecanică a roților.

Viteza de deplasare

Mini-dumperul se deplasează cu ușurință pe toate tipurile de teren, inclusiv pe cele abrupte. În plus, viteza de deplasare ajunge până la 2,5 km/h, fiind garantată chiar la capacitate maximă de încărcare.

În Romania importatorul oficial pentru mini-dumperele Ihimer, dar şi gama de utilaje pentru mică mecanizare, sisteme de pompare a materialelor de construcţii şi a echipamentelor pentru lucrul la înălţime marca Imer este Italia Star. Utilajele pot fi livrate pe bază de comandă în 21 de zile, la nivel naţional în peste 40 de reprezentanţe disponibile. La achiziționare se asigură punerea în funcţiune şi instructaj pentru operatori. Garanţia standard a utilajelor este de 1 an, beneficiarul putând opta pentru o extindere a garanţiei de până la 3 ani, în baza unui contract de service / întreţinere în perioada de garanţie.