NOILE ASPIRATOARE INDUSTRIALE DE LA KARCHER

Noile aspiratoare industriale din gama IVS 100 de la KARCHER fac parte din clasa superioară şi pot fi utilizate, datorită capacităţii containerului de 100 litri, pentru aspirarea cantităților mari de pulberi comune, periculoase și/sau inflamabile. Aceste aspiratoare cu puteri între 4 şi 7.5 kW, sunt disponibile şi cu sistem de protecţie la explozii (Zona 22), cât şi pentru clasa de praf M.

Printre avantajele noilor aspiratoare industriale se regăsesc: particulele sunt aspirate direct la locul unde sunt generate, prin urmare, nu se pot răspândi în mediul de producție. În cazul utilizării mobile, aceste aspiratoare sunt ideale pentru curățarea profundă și întreținerea curăţeniei în ateliere, săli de producție, silozuri, centre logistice sau șantierele de construcţii. În timpul funcționării staționare, ele pot fi integrate în procesele de prelucrare, finisare sau turnare, oferind astfel o flexibilitate maximă în utilizare.

Având un nivel înalt de siguranță, flexibilitate și performanţe remarcabile, aspiratoarele IVS 100 sunt potrivite atât pentru utilizarea mobilă (având o lungime a furtunului de până la 30 metri) cât și pentru cea staționară, putând fi integrate direct în procesul de funcționare fără întrerupere (24/7). Perioada de funcţionare a motorului este de aproximativ 20.000 ore, ceea ce înseamnă 2.500 zile de funcţionare continuă, timp de opt ore pe zi. Acest aparat este un adevărat „cal de povară”. Filtrul stea de mari dimensiuni, asigură o putere de aspirare optimă. Sistemul Longopac de eliminare a deşeurilor, cu sac adaptabil de 22 metri, reduce semnificativ costurile.

Aspiratoarele IVS 100 pot fi utilizate în mai multe industrii: – industria alimentară, pentru aspirarea prafurilor alimentare vărsate, după sau în timpul procesului de prelucrare; – industria chimică şi industria de prelucrare a plasticului, putând aspira praful și granulele de plastic; – industria construcțiilor și industria mineritului, ajutând la aspirarea cantităților uriașe de praf de beton și particule brute.

IVS 100 este primul aspirator industrial cu telecomandă opțională ce funcționează pe o rază de până la 30 m. Aceasta oferă o manipulare confortabilă şi ajută la economisirea timpului de lucru, datorită evitării deplasărilor. Designul compact, suportul integrat pentru accesorii, suporţii pentru susținerea cablului, roțile industriale mari, bara de împingere confortabilă și cuva din oțel inoxidabil detaşabilă / mobilă, garantează o manipulare ușoară. Noul concept de control al eficienței energetice şi flexibilității combină funcția de pornire lină cu eficienţa energetică (IE2) a motorului şi minimizează costurile energetice.

Puteți afla mai multe informații despre produsele noastre accesând www.karcher.ro sau ne puteți scrie la adresa de e-mail office@kaercher.ro, telefon: 0372.709.003.