Cleștii pentru sifon și conectori fac parte din categoria cleștilor pentru țevi și sunt folosiți pentru prinderea fermă, dar în același timp protectoare, a fișelor și cuplajelor cu bușon înșurubat, a pieselor de îmbinare pentru sifoane, a tuburilor de plastic și a piulițelor rotunde de cuplare. Noua generație a acestor clești beneficiază de tehnologia deja consacrată de reglaj a Knipex Cobra.

Fabrica de scule de mână KNIPEX a fost înfiinţată de către Carl Gustav Putsch în anul 1882, în Wuppertal, localitate aflată într-o zonă a Germaniei renumită pentru industria sa metalurgică – triunghiul Wuppertal-Remscheid-Sollingen. O experienţă îndelungată, de peste 125 de ani în prelucrarea sculelor de mână, folosirea oţelurilor de înaltă calitate, cât şi menţinerea peste ani a principiului “Made in Germany”, asigură cleştilor şi patenţilor KNIPEX un nivel de calitate neegalat în piaţă.

În locul reglajului brut cu opt poziții, noii clești oferă 25 de poziții de reglaj, prin adaptarea tehnologiei “Push Button”. Astfel, cleștii se adaptează rapid diferitelor mărimi de lucru. Articulația întrepătrunsă asigură o stabilitate mai mare a sculei, mai multă precizie în lucru și o durată de viață mai lungă. De asemenea, s-a mărit capacitatea de prindere cu peste 20%; iar de acum se pot cuprinde cu suprafață dințată obiecte de până la 80 mm diametru, în loc de 65 mm la precedentul.

knipex text

Varianta cu bacuri de protecție din plastic prinde acum de la 10 până la 75 mm, în loc de 25 până la 60 mm. Varianta îmbunătățită a cleștelui Knipex pentru sifon și conectori se poate folosi la desfacerea sau strângerea fină a furtunurilor de pe conducte, în domeniul auto pentru îmbinările filetate, în electrotehnică și construcțiile de mașini sau în industria aviatică. În acest fel, noul produs Knipex are o gamă foarte largă de aplicații.

Cleștele inovativ de sifon și conectori de la Knipex oferă o mai mare capacitate de prindere precum și sistemul deja cunoscut de reglaj cu 25 de poziții al Knipex Cobra, astfel fiind mai ușor de adaptat diferitelor diametre de țeavă.

 

 

 

Urdorea Răzvan Lucian

Sales Manager România

Tel: +4.0727.900.710

E-Mail: r.urdorea@knipex.com

Web: www.knipex.com

About The Author