Compania Milwaukee continuă să depună eforturi pentru a oferi cele mai bune soluții clienților săi și lucrează pentru lansarea pe piață a unor produse inovative. Datorită creșterii performanței și a ergonomiei imbunatățite, Milwaukee va introduce șase noi modele de bormașini și mașini de înșurubat în acest an, din care patru vor înlocui modelele existente pe piață, la ora actuală.

“De la introducerea sistemului cu acumulator M12, în 2007, Milwaukee a emis o linie completă de produse performante de fixat și găurit, care au ajuns să reprezinte clasa de top  în industrie,” a declarat Tom Simeone, Group Product Manager, Milwaukee. “La Milwaukee, expresia destul de bun nu există în vocabularul nostru, ne vom menține poziția de lider în această categorie prin căutarea în permanență de noi modalități de a îmbunătăți produsele existente și prin lansarea de soluții pentru întreaga lume, care vor crește productivitatea.”

Noile model de bormașini Milwaukee vor stabili noi standarde în ceea ce privește performanța și portabilitatea. De exemplu, modelul de bormașină M12 2462 va beneficia de un nou mecanism optimizat, care mărește viteza de lucru cu până la 50%, ceea ce îl face mai rapid, mai puternic și cu o durabilitate mai mare de utilizare fără a fi încărcat.

About The Author