Bosch a lansat GLL 2-15 Professional, o nouă nivelă laser compactă cu linii în cruce pentru profesionişti. GLL 2-15 de la Bosch este un echipament mic și întotdeauna la îndemână, cu o manevrabilitate ușoară datorită operării printr-un singur buton și o utilizare flexibilă datorită suportului multifuncțional pentru multiple posibilități de fixare.

Aceasta nivelă laser dispune de patru moduri de funcţionare care pot fi comutate în orice moment. Primul mod este cel orizontal cu nivelare automată care generează o linie laser orizontală, al doilea, modul vertical, cu nivelare automată care generează o linie laser verticală, cel de-al treilea mod, cel cu linii încrucişate (cu nivelare automată) generează o linie laser orizontală şi alta verticală, iar ultimul mod, cu linii încrucişate, fără nivelare automată, produce o linie laser orizontală şi alta verticală.

În modul fără nivelare automată, indiferent de înclinarea aparatului de măsură, sunt emise continuu liniile laser. După conectare, nivelarea automată compensează de la sine denivelările în cadrul domeniului de autonivelare de ±4°. Nivelarea este finalizată imediat ce razele laser nu se mai mişcă. De asemenea, în caz de şocuri sau modificări de poziţie în timpul funcţionării, nivela laser se renivelează automat. După o renivelare este indicată verificarea poziţiei liniei laser orizontale, respectiv a celei verticale în raport cu punctele de reper, pentru evitarea erorilor.

eurotech text

Nivela laser compactă cu linii în cruce are o bună vizibilitate: 15 m, în funcție de luminozitatea mediului ambiant și o precizie de nivelare profesională, de 0,3 mm/m. Datorită designului robust și al stratului soft-grip, nivelei laser îi este asigurată protecția la șocuri. În plus, dispozitivul de blocare a pendulării permite transportul în condiții de siguranță.

Pe lângă precizie și robustețe, nivela laser cu linii Bosch GLL 2-15 Professional are posibilități de utilizare nelimitate pentru o multitudine de aplicații precum: marcare, aliniere și nivelare în sectorul construcțiilor sau cel al amenajărilor interioare.

 

EUROTECH S.R.L.

Membru al Reţelei Tehnik

Iaşi, Romania

Splai Bahlui Mal Stâng 25 B

Cod poştal: 700029

Tel: 0232/231.435

Fax: 0232/266.364

sales@eurotech-iasi.ro

www.eurotech-iasi.ro

www.reteaua-tehnik.ro