NILFISK – ECHIPAMENTE PROFESIONALE SI INDUSTRIALE PENTRU CURATENIE

Clienții care ajung în showroom-ul Metatools Ploiești vor descoperi în portofoliul companiei o nouă gamă de echipamente profesionale și industriale pentru curățenie. Metatools este importator Nilfisk, unul dintre cele mai importante branduri în materie de utilaje de curățenie profesionale pentru domenii precum agricultură, industrie, pentru contractorii care prestează servicii de curăţenie, dar și pentru consumatorii casnici.

Cu sediul principal în Danemarca și cu o tradiție de peste 100 de ani în producerea echipamentelor de curățenie profesionale și industriale, produsele Nilfisk sunt alese de milioane de clienți din întreaga lume datorită calității acestora.

Beneficii

Produsele Nilfisk sunt performante, oferă confort și ușurință în utilizare. De asemenea, acestea au un nivel înalt de durabilitate ce contribuie la reducerea costurilor de întreținere și, în consecință, la reducerea costurilor totale pentru curățenie. Sistemul brevetat de control al dozajului reduce consumul de apă cu până la 50% şi consumul de detergent cu până la 25%.

Design atrăgător și ușor de transportat

Nivelul înalt de durabilitate al aparatelor de curățat cu presiune, al aspiratoarelor sau al echipamentelor pentru curățat pardoseli contribuie la reducerea costurilor pentru întreţinere. Indiferent dacă utilizatorii au nevoie de un produs din gama comercială sau de un produs din gama industrială, aceștia vor găsi că Nilfisk ALTO este un partener de încredere ce oferă produse de cea mai nouă generaţie în materie de putere de curăţare, ergonomie şi costuri reduse.

metatools text

Vino în showroom-ul Metatools din str. Poligonului, nr. 2, să îți alegi echipamentul pentru curățenie Nilfisk ALTO!

Metatools este o afacere românească de succes și, totodată, cel mai important furnizor de echipamente şi utilaje tehnologice, pentru domeniul industrial şi al construcţiilor din județul Prahova.

Compania oferă servicii complete de vânzare, service în garanţie şi post-garanție, service mobil, consultanță tehnică gratuită, închirieri de scule electrice, utilaje și grupuri electrogene.

Metatools Ploiești este importator și distribuitor pentru o gamă vastă de branduri internaționale, printre care: Black&Decker, DeWalt, DiaTehnik, Esab, Felo, Harris, Iweld, Knipex, Felo, Nilfisk, Rems, Ridgid – parte a grupului american Emerson, Ruko, Sata (Apex Tool Group), Stanley, etc.

 

Metatools SRL

Membru al Reţelei Tehnik

Adresa: Str. Poligonului, nr. 2,

100070, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0244 598 277

Fax: 0244 406 698

E-mail: office@metatools.ro

www.metatools.ro

www.reteaua-tehnik.ro