MOST – STANDARDE INALTE DE CALITATE

Grupul Rywal RHC are o experiență de 20 de ani pe piața din Polonia, fiind unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de echipamente și consumabile de sudură. De-a lungul timpului s-a extins la nivel internațional, iar în urmă cu 2 ani, a fost deschisă reprezentanța Rywal RHC România. Producția se realizează în fabrica proprie din Polonia sau se externalizează în alte fabrici sub un control strict de calitate.

Sub brandul Most este produsă sârma solidă pentru sudarea oţelurilor nealiate şi a celor cu granulaţie fină. Cu ajutorul tehnologiilor utilizate în cadrul fabricii RYWAL-RHC Sp z.o.o. din orașul polonez Łącko, are loc fiecare etapă de producție:

– Pregătirea sârmei pentru operaţiunea de tragere;

– Tragerea preliminară a sârmei laminate pe maşini cu mai multe trepte;

– Tragerea finală a sârmei pe maşini cu mai multe trepte;

– Înfășurarea produsului final pe role.

În cadrul fabricii din Łącko este produsă, în prezent, sârma solidă cuprată şi necuprată, cu diametre de 0,8 mm, 1,0 mm, 1,20 mm, 1,60 mm (opţional 0,9 mm şi 1,4 mm) pentru sudarea cu arc a oţelurilor nealiate și a celor cu granulație fină.

Sârma cu denumirea “MOST SG2-ITS” prezintă marcajului G3Sil în conformitate cu norma EN ISO 14341-A, iar sârma cu denumirea de “MOST SG3-ITM” prezintă marcajului G4Sil în conformitate cu aceeași normă.

Sârma Most este produsă la standarde înalte de calitate pentru a menține constante proprietăţile de rezistenţă şi sudare. Calitatea este asigurată printr-o tehnologie modernă și, în special, prin utilizarea laminorului de sârmă produs în fabrici germane de renume, cum ar fi Arcelor Mittal Hamburg GmbH sau Saarstahl Hamburg.

În plus, Rywal RHC România oferă clienților transportul produselor comandate în cel mult 48 de ore, posibilitatea închirierii echipamentelor de sudură, retur la produsele comandate, garanție de doi ani la echipamentele de sudură, certificări și aprobări de la TUV, DB, AWS, LR și altele. De asemenea, compania respectă cu strictețe directivele ISO 9001-2000.

 

RYWAL-RHC România

Brașov, Calea Făgărașului nr. 59

Tel: 0368 100 127

Fax: 0368 100 128

romania@rywal.ro

www.rywal.ro