MILWAUKEE – SUFLANTELE COMPACTE, UN AJUTOR PUTERNIC LA CURATENIE

Milwaukee continuă să îşi extindă gama sistemelor portabile cu baterii bazate pe tehnologia litiu-ion „M 18”, prin introducerea noii suflante compacte. Cu acest „ajutorul de nădejde” la curăţenie, munca istovitoare de a mătura sau a grebla devine practic istorie.

În funcţie de operaţiunile la care vor fi folosite, de exemplu curăţenia pe un teren, trotuar sau o parcare, se pot alege între diversele clase de putere ale echipamentelor.

Suflanta a fost optimizată pentru a îndepărta murdăria rezultată în urma lucrărilor de construcţii, oferind un mod mai rapid, mai eficient şi practic de a curăţa locul de muncă. “Acesta este un instrument extrem de versatil care poate îmbunătăţii productivitatea utilizatorilor din toate domeniile”, afirmă Tom Simeone, Product Manager pentru Milwaukee Tool Corporation. “Are puterea de a curăţa suprafeţe mari şi, în acelaşi timp, este suficient de compactă pentru a curăţa şi spaţii închise”, adaugă Tom

Suflanta din gama „M 18” are un design compact, este uşoară, are o carcasă realizată dintr-un polimer rezistent la şocuri şi o duză rezistentă pentru o durabilitate mare. Alimentat de bateria litiu-ion, este compatibilă cu întreaga gamă M 18, care numără acum peste 50 de echipamente fără fir, bazate pe această tehnologie. Milwaukee dezvoltă în continuu această platformă cu soluţii inovatoare, fiabile şi performante.

Noul telemetru digital pentru măsurători rapide

Milwaukee lansează două noi modele de telemetre laser, proiectate cu o interfaţă simplificată dar şi intuitivă, cu multe pictograme universale pentru măsurători rapide şi productivitate sporită.

“O mare parte dintre utilizatori nu sunt familiarizaţi cu funcţionalitatea complexă şi capacitatea lor de măsurare pe distanţe mari, deoarece pictogramele sunt greu de înţeles şi unităţile nu sunt intuitive. Noile telemetre sunt uşor de folosit”, afirmă Ernie Racenet, Director de Marketing şi Product Manager pentru Milwaukee Tool Corporation.

Telemetrele digitale oferă cinci funcţii diferite de măsurare care includ o distanţă mărită de măsurare, până la 80 m, un cronometru pentru creşterea preciziei de măsurare, conferind un efort redus de operare pentru o singură persoană, precum şi o funcţie de înclinare care înregistrează unghiul unităţii, pentru calcule precise. Ambele unităţi de măsurare au memorie de stocare şi posibilitatea de a adăuga sau scădea distanţe şi dimensiuni precum şi abilitatea de a fi ataşate la un trepied, pentru îmbunătăţirea preciziei.