MILWAUKEE – noua pompa de gresat M18 fara fir

Milwaukee îşi extinde platforma de 18V prin introducerea pompei de gresat M18, fără fir. Aceasta oferă o maximă performanţă dar şi precizie, operând la o presiune de 10.000 PSI. Este dotată cu funcţii pre-setate pentru gresare, în special pentru a reda cantităţile exacte de lubrifiant.

„Majoritatea industriilor, inclusiv agricultura sau industria prelucrătoare, se bazează pe lucrul cu maşini grele, care au sute de accesorii ce trebuie întreţinute prin lubrifiere, zilnic” declară domnul Mike Monteleone, Associate Product Manager, Milwaukee. „Oferind o putere de neegalat, viteză şi productivitate, pompa de gresat M18 cu 2 viteze redă putere operatorilor, în sensul că nu mai este nevoie neapărat de aducerea echipamentelor în service pentru a face întreţinerea, operatorii putând acum să întreţină singuri echipamentele. Aceştia pot executa operaţiuni de mică amploare cum ar fi întreţinerile de rutină până la aplicaţii mai solicitante de lubrifiere.

Printre caracteristicile echipamentului se numără: o lumină LED, un întrerupător On/Off, o tijă cu piston cu marcaje, în special pentru a măsură cât de mult lubrifiant a mai rămas în rezervor. Designul echipamentului şi posibilitatea de a-l purta pe umăr oferă confort utilizatorilor, în acelaşi timp reducând oboseala. Furtunul flexibil oferă o accesibilitate mai mare. Noul echipament este compatibil şi cu un rezervor transparent, opţional.