MILWAUKEE – JACHETE ÎNCALZITE ELECTRIC

Hainele cu încălzire electrică reprezintă o soluție demnă de luat în considerare pe timp de iarnă pentru cei care lucrează pe șantiere, în condiții de temperatură extremă. Cei de la Milwaukee au lansat o nouă serie de jachete încălzite electric, ce pot fi utilizate atât iarna cât și primăvara și toamna. Noile modele de hanorace încălzite electric, cu glugă sunt disponibile pe următoarele culori – roșu, gri, kaki și verde fosforescent.

Jachetele pot fi spălate și uscate la mașina de spălat. Sunt confecționate dintr-un amestec de bumbac gros, care este construit să reziste la cele mai dificile condiții de uzură de pe șantier.  Căptușeala termică, din țesătură de poliester și manșetele din tricot oferă, de asemenea, o izolare termică superioară, în cele mai reci luni.

Ca toate celelalte modele de jachete încălzite Milwaukee, noile M12 încălzesc în mod activ corpul și stimuleaza circulația sângelui, cu ajutorul a trei zone de încălzire confecționate din fibre de carbon ce sunt cusute în interiorul jachetei. Acestea sunt amplasate pe piept și partea superioară a spatelui și pot fi setate la nivel ridicat, mediu sau scăzut printr-o simplă atingere a unui buton de pe rever.