METATOOLS PREZINTA DISCURILE DIAMANTATE DIATEHNIK

Lucrul pe șantier nu este ușor, iar profesioniștii au nevoie de un partener de încredere! Metatools, cel mai important furnizor de echipamente și utilaje tehnologice pentru domeniul industrial și al construcțiilor din județul Prahova, reușește în mod constant să răspundă la nevoile clienților, motiv pentru care compania introduce de anul acesta pe piața românească DiaTehnik, primul brand propriu de discuri diamantate.

Discurile diamantate sunt testate în mod constant de profesioniștii din domeniul construcțiilor, care văd în DiaTehnik un partener de încredere. Eficiența, durabilitatea și performanța superioară sunt trei dintre caracteristicile principale ce definesc discurile diamantate DiaTehnik. Ne mândrim cu faptul că putem să oferim produse premium, iar că acestea răspund chiar și la cele mai riguroase exigențe ale clienților.”, a declarat Mircea Androne, directorul comercial al companiei Metatools.

Cu dimensiuni ce variază între 115 mm și 450 mm, clienții pot achiziționa de la discuri de tăiere pentru polizoare și discuri pentru maşinile de tăiat materiale de construcții, până la discuri potrivite pentru maşinile de tăiat asfalt sau beton, discuri pentru tăiere umedă sau pentru tăiere uscată. Fie că vorbim despre beton, beton armat, asfalt, piatră, pavele, plăci ceramice, marmură, granit sau cărămidă, DiaTehnik este cea mai inteligentă alegere pentru o tăiere rapidă și precisă.

metatools text

Realizate în spiritul inovator german, discurile diamantate sunt realizate prin sudare laser, ceea ce le conferă un randament ridicat de tăiere, dar și un grad mai mic de deformare. Discurile au în componența lor diamante sintetice de cea mai bună calitate, aspect foarte important ce influențează decisiv performanța de tăiere a unui disc. Noile discuri diamantate vin în ajutorul celor care caută produse premium, la prețuri competitive, pentru o calitate agreată de compania Metatools. Întreaga gamă DiaTehnik este disponibilă online pe site-ul www.diatehnik.ro dar și în showroom-ul din Ploiești, situat pe strada Poligonului, nr.2.

Despre METATOOLS

Metatools este o companie cu capital 100% autohton, ce oferă servicii complete de vânzare, service în garanţie şi post-garanţie, service mobil, închirieri de scule electrice şi utilaje. Cu o experiență de peste 16 ani pe piața furnizorilor de echipamente şi utilaje tehnologice pentru domeniul industrial şi al construcţiilor, Metatools oferă clienților și partenerilor business servicii de înaltă calitate.

 

 

Metatools SRL

Membru al Reţelei Tehnik

Adresa: Str. Poligonului, nr. 2,

100070, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0244 598 277

Fax: 0244 406 698

E-mail: office@metatools.ro

www.metatools.ro

www.reteaua-tehnik.ro