METATOOLS – DIVIZIA DE SERVICE ARE O NOUA LOCATIE

Începând cu luna martie, divizia de service și service mobil a companiei Metatools și-a schimbat punctul de lucru. Noul sediul oferă un spațiu generos în care se desfășoară activități complexe de întreținere, revizii și reparații scule, echipamente și utilaje electrice, electronice sau pneumatice.

Metatools este mereu în pas cu nevoile clienților săi, astfel că din anul 2011, divizia de service realizează şi activitatea de service mobil, prin intermediul echipelor de intervenţie dedicate. Acestea intervin rapid şi eficient, fie că este vorba de spații rezidențiale, şantiere, fabrici, clădiri de birouri, depozite logistice sau exploatări petroliere.

Noul atelier de service are o suprafață de 250mp, beneficiază de un depozit de piese de schimb cuprinzător și este dotat cu instalații și dispozitive moderne: “Pe lângă un nou spațiu dedicat reparațiilor electronice, atelierul este echipat cu o instalație modernă de spălat piese, mașină de găurit CNC, strung universal, presă de 20 T, macara, echipamente pentru reparații complexe dar și noi dotări pentru autoutilitarele de service”, a afirmat Inginer Radu Petrache, coordonatorul diviziei Service Mobil Metatools. „Prin relocarea atelierului de service ne-am propus să venim în întâmpinarea clienților noștri, cu un spațiu mai mare de lucru, un stoc mărit de piese de schimb și dotări noi de utilaje, toate acestea ducând la rapiditate și un nivel crescut de eficiență în reparații.”, a continuat Inginer Radu Petrache.

metatools text

Divizia de service Metatools oferă, pe lângă asistenţă tehnică calificată, servicii de punere în funcțiune și mentenanță, intervenţii rapide în caz de urgență dar şi preluarea deșeurilor rezultate (ulei, filtre), la cele mai avantajoase prețuri.

Cu o experiență de 17 ani pe piața furnizorilor de echipamente şi utilaje tehnologice pentru domeniul industrial şi al construcţiilor, compania Metatools oferă, clienților și partenerilor business, servicii de înaltă calitate. Compania reușește să aducă toate noutățile din domeniul echipamentelor şi al utilajelor tehnologice pe piața românească, iar eforturile companiei sunt reflectate în succesul clienţilor.

 

Metatools SRL

Membru al Reţelei Tehnik

Adresa: Str. Poligonului, nr. 2,

100070, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0244 598 277

Fax: 0244 406 698

E-mail: office@metatools.ro

www.metatools.ro

www.reteaua-tehnik.ro