MASINA DE GAURIT CU IMPACT FARA FIR XPH07M

Mașina de găurit XPH07M de la Makita, alimentată de o baterie nouă 18V LXT litiu-Ion 4.0Ah, are cel mai rapid timp de încărcare din industrie și un timp de rulare mai mare decât toate modelele din clasa sa.

“Cu această combinația de putere, viteză și timp de rulare, XPH07M este mai performantă decât celelalte modele competitive din clasa sa. Antreprenorii care doresc instrumente inovative de găurit, fără fir, au nevoie de XPH07M “, a declarat Mario Lopez, Product Manager Makita USA.

XPH07M este alimentată de un motor eficient BL Makita, fiind controlată electronic pentru a optimiza consumul de energie al bateriei. Astfel, instrumentul oferă până la 50% mai mult timp rulare decât instrumentele similare, fără a necesita o nouă încărcare. Mașina de găurit XPH07M este capabilă să ofere un găurire cu 24% mai rapidă decât orice model din categoria sa. Pentru o încărcare completă, instrumentul are nevoie de doar 40 de minute. XPH07M a fost proiectată pentru cele mai exigente aplicații în lemn, zidărie și oțel.