MARUZEN -UNELTE HIDRAULICE PERFORMANTE

Utilajele hidraulice Maruzen sunt fabricate în Japonia la o calitate înaltă, sunt compacte, uşor de transportat şi, mai ales, foarte eficiente. Compania dezvoltă și produce echipamente hidraulice pentru construcții, începând exportul acestora în anul 1967, extinzând rețeaua, apoi distribuția, la un nivel global.

Maruzen produce o gamă completă de unelte manevrabile, portabile şi versatile. Toate echipamentele pentru construcții sunt produse sub un singur brand, fiind dezvoltate de către departamentul intern al companiei, o mare parte fiind patentate în Japonia. Există, în momentul actual, 10 puncte de lucru și peste 500 de distribuitori numai în această țară, produsele fiind exportate în peste 50 de țări din întreaga lume.

Avantajul uneltelor hidraulice este că primesc puterea direct de la agregat. Astfel, acestea nu sunt doar puternice, ci chiar depășesc modele comparabile ce folosesc alte surse de energie. Prezintă multiple avantaje economice majore în special pentru firmele mici de construcții şi de închiriere. De exemplu, la preţul unui compresor cu demolator se pot cumpăra două seturi complete de agregat energetic hidraulic cu demolator.

Picamere

Demolatoarele hidraulice Maruzen acoperă o gamă largă, pornind de la modele uşoare şi flexibile până la modele de sarcină grea. Pentru orice lucrare de amploare există un echipament potrivit pentru demolare. De asemenea, designul subţire al demolatoarelor hidraulice oferă o foarte bună vizibilitate, mărind astfel productivitatea. Echipamentele sunt echilibrate fără şuruburi laterale exterioare şi elemente protuberante.

Caracteristici:

– Sunt echipate cu un acumulator ce conferă o putere de demolare excelentă;

– Au un zgomot redus și mai puţine vibraţii;

– Nu au restricții de funcţionare în anotimpul rece;

– Au picon lubrifiat și nu necesită lucrări de mentenanță;

– Dimensiuni compacte, uşoare şi eficiente.

 

italia star text

Ferăstraie circulare

Aceste echipamentele sunt uşoare şi compacte, fiind potrivite pentru tăierea betonului, asfaltului sau oţelului. Sunt uşor de utilizat, chiar și în condiţiile dure de lucru, iar configuraţia simplă, cu acţionare directă reduce întreţinerea, în special, în comparaţie cu ferăstraiele cu transmisie prin curea. În plus, acestea pot fi folosite pentru instalarea canalelor de scurgere, a conductelor de apă sau de evacuare ori a traseelor de cabluri și ventilație, care necesită găuri mari și adânci.

Caracteristici:

– Zgomot redus;

– Mentenanță uşoară;

– Mobilitate mărită datorită dimensiunilor reduse.

Pompe submersibile

Sunt ideale datorită dimensiunilor reduse de doar 430x275x190 mm, oferind o capacitate mare de pompare. Modelul PH301 are un diametru de refulare de 75 mm și un debit de 780 l/min. Această capacitate este obținută cu ajutorul centralei hidraulice ce livrează între 20 și 25 litri de ulei pe minut la o presiune de 1,5 bar. O altă caracteristică ce nu este deloc de neglijat o reprezintă înălțimea de refulare de până la 20 de metri cu o granulometrie de 9,5 mm. De greutate nu se pune problema, aceasta cântărind 12,4 kg poate fi manevrată cu ușurință de o singură persoană.

Caracteristici:

– Dimensiuni reduse;

– Manevrabilă de o singură persoană;

– Capacitate mare de pompare;

– Pompează apă murdară la o înălțime mare.

Centralele hidraulice

Datorită faptului că centralele hidraulice sunt foarte compacte nu mai este necesară remorcarea unui compresor până la șantier. Acestea pot fi transportate rapid de la un șantier la altul, fiind suficiente doar două persoane pentru a-l ridica într-o utilitară. Centralele pot fi echipate cu roţi și mainpulate în șantier de o singură persoană.

Caracteristici:

– Echipate cu un radiator pentru ulei;

– Poate fi utilizat chiar şi la temperaturi exterioare mari;

– Dimensiuni compacte;

– Pot fi transportate cu uşurinţă.