MAKITA XWT02M – PUTERE, VITEZA SI CONTROL

Makita a lansat o nouă soluție de fixare fără fir pentru industria de instalare auto și de instalații. Noul XWT02M are timp de funcționare prelungit datorită bateriei de 18V LXT litiu-Ion 4.0 și 3 setări de viteză pentru performanță de neegalat.

“Noul XWT02M este cel mai recent model de mașină de înșurubat care face parte din gama de în instrumente de fixare fără fir Makita”, a declarat Mario Lopez, Makita Product Manager. “Trei viteze și un cadru reversibil. Acest lucru înseamnă mai mult control pentru aplicații de fixare. Datorită bateriei de 18 Volți LXT Litiu-Ion de 4.0 Ah, antreprenorii vor putea crește productivitatea”, a mai spus Lopez. Cu un design ergonomic și fiind prevăzută cu un comutator cu trei viteze de selectare, XWT02M oferă mai mult control și confort pentru o gamă largă de activități de fixare: viteza mică: 0-1,600 RPM, 0-1,800 IPM, viteză medie: 0-2,100 RPM, 0-2,600 IPM și viteză mare: 0-2,800 RPM, 0-3,500 IPM

Pentru durabilitate, XWT02M are încorporată Tehnologie de Protecție Makita XPT. XPT este un sigiliu de protecție în interiorul instrumentului, proiectat pentru rezistență la apă și la praf, pentru o utilizare sigură în condiții dure de șantier.