MAKITA PREZINTA NOUL FERASTRAU CIRCULAR

Compania Makita și-a extins gama de ferăstraie de clasa A cu un nou model, LS0815F cel mai compact din categoria sa, ceea ce-l face potrivit pentru antreprenorii care au nevoie de performanță de tăiere superioară și portabilitate de la un șantier la altul.

“Ferăstraiele Makita au caracteristici și superioritatea de inginerie care le plasează în partea de sus în categoriile lor, iar LS0815F este cel mai recent plus față de această extindere a liniei”, a declarat Joe Soto, Product Manager Makita. “Noul LS0815F cântărește doar 31 de kilograme și oferă o precizie maximă, fiind extrem de portabil, astfel că poate fi folosit cu ușurință dintr-o încăpere în alta sau pentru lucrări diferite, ce se desfășoară în paralel, în locuri diferite”, a adăugat Soto.

LS0815F este alimentat de o unitate directă de 10,5 AMP cu un soft de start. Acesta este un punct-cheie care distinge în general ferăstraiele Makita pe piață. Utilizatorii vor experimenta un start-up ușor și o putere constantă. Frâna electrică oferă un plus de confort, la fel ca mânerele speciale cauciucate. Pentru o mai bună vizibilitate și precizie sporită, a fost dotat cu o lumină LED.

S0815F este potrivit pentru amenajarea de podele din lemn, finisaje de tâmplărie, la fabricarea mobilei și la construcții generale.