MAKITA A LANSAT 3 NOI MODELE DE UTILAJE PENTRU TUNS IARBA

Compania și-a extins gama de produse LXT cu o nouă mașină de tuns iarba cu baterie de 18V, un nou utilaj pentru tuns gardul viu și o foarfecă  pentru iarbă.

Cele trei instrumente noi completează cu succes gama LXT 18V, care cuprinde peste 65 de scule electrice alimentate de o baterie Litiu-Ion de 18V, ce ajunge la o încărcare completă în numai 30 de minute. “Cei care se ocupă de grădinărit cer mai multe alternative de echipamente puternice, fără fir și fără alimentare pe gaz”, a declarat Mario Lopez, Product Manager, Makita. “Cu zero emisii, zgomot redus, întreținere ușoară, timp rapid de încărcare a bateriei , aceste trei mașini fără fir sunt o soluție de bun augur pentru cei care se ocupă de amenajare grădinilor și spațiilor verzi”, a completat Mario Lopez.

Noul LXHU02Z permite o utilizare continuă de până la 75 de minute, cu o singură încărcare. Mașina pentru tuns gard viu are o lamă care oferă 1.350 de rotații pe minut. Aceasta are un design ergonomic și o greutate mai mică, de doar 7,4 kg., cu tot cu baterie.

Toate cele 3 utilaje au fost dotate cu tehnologii de minimizare a vibrațiilor dar și a zgomotului produs la utilizare.