KOIKE – ECHIPAMENTE PROFESIONALE PENTRU TAIERE

Compania Koike oferă calitate și durabilitate în domeniul echipamentelor profesionale de tăiere și poziționare oxi-gaz, plasma și laser. Cu ajutorul tehnologiei KOIKE, pot fi poziționate pistoleții MIG-MAG, pistoleții de tăiere cu plasmă/laser, arzătoarele de tăiere, etc. Cu o experiență de peste 90 de ani în domeniu, Koike este unul dintre liderii mondiali în domeniul producției de echipamente de poziționare, sudură și tăiere oxi-gaz, plasmă și laser, atât complet automatizate, cât și manuale, echipamente ce includ CNC Oxi-Gaz, CNC Plasmă, echipamente laser de precizie, dispozitive portabile de tăiere, cărucioare sudură și poziționatori sudură.

Experiența vastă permite oferirea atât de soluții standard, cât și de soluții adaptate nevoilor speciale ale operatorilor din domeniul naval, industriei constructoare de mașini, industriei de prelucrare a metalului și a construcțiilor metalice, și nu numai.

Koike Handy Auto Plus

Aceasta este un dispozitiv manual portabil pentru tăiere oxi-gaz cu sistem de deplasare integrat, dispozitiv aprindere și funcție Start-Stop pentru flacăra de pre-încălzire. În plus, modelul permite tăierea pe verticală, circulară și în forme, precum și în unghi. Pe lângă tăierea pe suprafețe plate, se poate realiza și tăierea pe suprafețe verticale, cum ar fi grinzi H, țevi și plăci îndoite. Datorită masei reduse de doar 3,5 kg, poate fi utilizat la fel de ușor ca și orice arzător manual obișnuit.

furitech text

Caracteristici:

– auto-aprindere;

– funcție Start-Stop pentru flacăra de pre-încălzire;

– calitate excepțională a tăieturii;

– permite tăierea pe toate direcțiile;

– eficiență și precizie sporite;

– înlocuire ușoară și rapidă a accesoriilor.

Furitech SRL este importator oficial al produselor Koike în România, tehnologie japoneză de vârf, fiind unul din liderii mondiali în domeniul echipamentelor de tăiere și poziționare.

 

FURITECH SRL

Str .Delfinului nr 3+5

800223 Galaţi

Tel: 0236.471.068

Fax: 0236.471.068

Mob.: 0744.764.773

E-mail: office@furitech.ro

Web: www.furitech.ro