KEYENCE, NOI SISTEME DE MASURARE 3D

La o inspecție de calitate, practicile convenționale de măsurare (comparatoare optice, etriere/micrometri, microscoape de măsurare) au probleme comune care cauzează dureri de cap pentru utilizatori și manageri: timp lent de măsurare, rezultate variate, număr limitat de angajați calificați care pot seta și opera dispozitivele, training-uri costisitoare pentru utilizatori și date complicate de management.

Keyence a dezvoltat o soluție inovare pentru aceste probleme bazate pe experiența utilizatorului. Proiectorul de Profil Digital reduce în mod drastic timpul de utilizare, oferă mereu rezultate fiabile și ajută utilizatorul să analizeze datele printr-un sistem de management ușor și automat. În plus, funcționarea sa nu necesită abilități speciale, iar configurarea dispozitivului se realizează printr-o simplă apăsare de buton, care permite companiei să își organizeze resursele într-un mod optim și să folosească abilitățile angajaților acolo unde este nevoie. Astfel, Proiectorul de Profil Digital este foarte eficient din punct de vedere economic și este foarte rapid, comparativ cu clasicele proiectoare de profil, microscoape de măsurare sau CNC.

keyence text

Operare ușoară și rapidă

Utilizatorul va descoperi un instrument inovativ care poate reduce de la cinci minute până la cinci secunde munca. Pentru a seta controlul asupra eșantionului, pur și simplu selectați instrumentul dorit din meniu și specificați punctele de măsurare aproximative pe ecran, cu ajutorul mouse-ului. Focusul ajustează în mod automat diferite obiective.

Unirea setărilor de măsurare Este posibilă măsurarea toleranței profilului (diferența de la dimensiunea de referință) sau perimetrul obiectivului și definirea mărimii referinței pentru măsurarea profilului de toleranță din datele CAD.