IWELD, GAMA COMPLETA DE APARATE DE SUDURA SI CONSUMABILE

Echipamentele de sudare și tăiere Iweld reprezintă noua gamă pe care Metatools SRL Ploiești o distribuie la nivel național. Toate echipamentele Iweld oferă performanţe de sudare ridicate şi au, în acelaşi timp, o greutate redusă, fiind portabile și ușor de transportat. Echipamentele de sudare Iweld înseamnă nu numai produse şi piese de schimb la prețuri atractive, dar şi soluţii eficiente, economice şi competitive, aplicabile atât în producţia industrială cât și la prelucrarea ocazională a metalelor.

Gama Iweld cuprinde echipamente pentru sudare cu arc electric (sudură cu electrod învelit MMA, sudură TIG (WIG), sudură MIG-MAG), echipamente pentru tăiere manuală cu plasmă şi aer comprimat, echipamente de protecție (măști automate de sudură cu cristale lichide, filtru DIN 9-13, măști sudor, mânuși, ochelari de protecție) dar și echipamente pentru sudare și tăiere oxi-gaz.

Invertorul de sudură Iweld HD 200 LT Digital

Modelul HD 200 LT Digital de la IWELD face parte din categoria de echipamente de sudură profesionale. Acesta dispune de tehnologie IGBT, de înaltă performanță, fiind recomandat pentru domeniul industrial, construcția de rețele de conducte, dar și pentru confecționarea structurilor metalice.

 

metatools text

Beneficii:

-Afișaj digital pentru reglarea optimă a curentului de sudare;

-Se utilizează împreună cu toate tipurile de electrozi: rutilici, bază cât și de celuloză;

-Funcție Hot-Start pentru aprinderea rapidă a arcului electric;

-Funcție ARC Force pentru sudare ușoară;

-Funcție LT AWI și LIFT TIG.

Prezentă de peste 17 ani pe piața din România, misiunea companiei Metatools este să stabilească noi standarde de calitate și eficiență în ceea ce privește serviciile și produsele pe care le propune clienților.

Din acest motiv alegem să oferim soluții avantajoase, prin intermediul unei game vaste de produse și branduri recunoscute la nivel internațional, dar și servicii integrate prin intermediul cărora să identificăm soluții punctuale.

Metatools Ploiești este importator și distribuitor pentru o gamă vastă de branduri internaționale, printre care: DIATEHNIK, ESAB, FELO, HARRIS, IWELD, KNIPEX, REMS, RIDGID – parte a grupului american Emerson, RUKO, SATA (Apex Tool Group), WEICON, s.a.

 

Metatools SRL

Membru al Reţelei Tehnik

Adresa: Str. Poligonului, nr. 2,

100070, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0244 598 277

Fax: 0244 406 698

E-mail: office@metatools.ro

www.metatools.ro;

www.reteaua-tehnik.ro