ITALIA STAR, NOUL DISTRIBUITOR MONOLIT IN ROMANIA

Începând din această lună, oferta companiei Italia Star va fi completată cu noi game de echipamentele manuale pentru tăiat gresie și/sau faianță marca Monolit. Acestea sunt disponibile în patru game: Masterprima P3, Minipiuma Push Version, Minimotolit și Ghilotina pentru dale, pavaje și borduri.

Principalele echipamente produse de Monolit sunt: echipamente manuale pentru tăiat plăci ceramice, ghilotine pentru pavaje, discuri diamante, carote, freze diamante și mașini cu motor electric pentru tăierea plăcilor de ceramică și piatră naturală.

Masterpiuma P3

În această gamă sunt cuprinse șapte variante de echipamente cu lungimi de tăiere de la 440 mm până la 1.550 mm. Cadrul ranforsat, turnat dintr-un aliaj special din aluminiu, conferă mașinii o rigiditate mărită. Pentru a nu aluneca în timpul tăierii plăcii de gresie sau faianță, acestea au fost dotate cu picioare speciale împotriva alunecării. În plus, scala de măsurare în milimetri conferă o precizie mare a tăierii. Pentru a reduce impactul, mașina are un amortizor de tip bară de protecție poziționat în capăt. Un alt element care facilitează tăierea este sistemul automat de lubrifiere a rotiței de tăiere.

Minipiuma Push Version

Există două produse disponibile care au capacitatea de a tăia plăcile de gresie sau faianță cu o lungime maximă de la 360 mm până la 450 mm. Carcasa acestor mașini de tăiat este turnată dintr-un aliaj din aluminiu și nichel care îi conferă o rezistență mărită. În plus, pentru a asigura o precizie de tăiere mare, cele două scări de măsurare pot măsura lungimea plăcii, iar cea de-a doua măsoară lungimea de la colțul plăcii până la locul tăierii.

De asemenea, materialul din care a fost realizată rotița este titan, iar mânerul ergonomic asigură o tăiere ușoară. Mașina de tăiat vine împreună cu o cutie pentru transport, realizată dintr-un plastic rezistent la șocuri.

Minimontolit

Această gamă este destinată utilizatorilor DIY, existând trei produse disponibile care pot tăia lungimi de 220, 360 și 450 mm. Gama de produse este ușor de folosit, unul dintre avantaje îl reprezintă faptul că, după tăiere, mânerul se ridică, iar dispozitivul pentru desprinderea plăcilor cade în poziţia ideală pentru a executa această operațiune. La fel ca și celelalte două game de produse, Minimontolit are în dotare picioare cauciucate anti-alunecare ce îi conferă stabilitatea necesară. În plus, carcasa din aliaj de aluminiu este turnată astfel încât resturile rezultate în urma tăierii să alunece și să nu blocheze mașina.

Ghilotina pentru dale

Un alt produs importat de Italia Star este ghilotina pentru dale, pavele și borduri. Gama este completată de șase produse care pot tăia materiale cu lungimi de maxim 620 mm și cu o grosime de până la 230 mm. Datorită faptului că materialele au dimensiuni diferite, înălțimea de tăiere a ghilotinei se poate regla prin filetarea șurubului. De asemenea, produsul beneficiază de un mâner ergonomic, iar lama de tăiere este fabricată dintr-un oțel special întărit pentru astfel de operațiuni. Greutatea acestor utilaje pornește de la 60 kg și ajunge până la 122 kg. Deoarece au o greutate considerabilă, toate modelele sunt echipate cu roți pentru un transport mai ușor.

Încă de la primele mașini de tăiat materiale precum marmura și granitul, proiectate pentru operarea manuală bazată pe pârghii și mecanisme de tăiere inovatoare, compania Monolit a menținut o dezvoltare continuă pentru a produce mașini mult mai complexe pentru tăierea tuturor tipurilor de piatră și materiale înrudite.

Apariția constantă a noilor tipuri de materiale a determinat departamentul tehnic să dezvolte în mod continuu aceste echipamente. Astfel, datorită inovației în producerea diferitelor game de mașini, Montolit a obținut brevete internaționale și drepturi de proprietate intelectuală, la fel ca și pentru toate produsele care alcătuiesc linia de producție și linia comercială.

De asemenea, pentru a garanta calitatea produselor sale, compania a creat simultan divizii dedicate pentru proiectarea și producerea de instrumente, scule și dispozitive complementare, furnizate împreună cu mașinile sale. În prezent, echipamentele sunt produse integral în Italia, respectând cele mai înalte criterii de calitate și de securitate în domeniul protecției muncii.

 

Italiastar Com Due SRL

Autostrada Bucuresti-Pitesti Km.13,2

Loc.Chiajna – Ilfov

TEL. 021.433.03.27

FAX. 021.433.03.26

info@italiastar.ro; www.italiastar.ro