ISAL 6000, NOUA GENERATIE DE MASINI DE MATURAT

ISAL 6000 reprezintă alegerea potrivită pentru activitățile de curățenie municipală din zonele urbane și suburbane, porturi și aeroporturi și, în același timp, cea mai eficientă opțiune pentru măturarea platformelor industriale (turnătorii, fabrici de ciment, mine), precum și pentru toate activitățile care necesită cele mai bune performanțe de măturare, fără a elibera praf în atmosferă.

Performanță și costuri reduse

ISAL 6000 este echipată cu sistem de tracțiune hidrostatică „auto”, controlată electronic, cu sistem de măsurare a încărcării pentru a optimiza alimentarea cu energie și economisirea energiei, indiferent de condițiile de lucru și de condus. Funcția ECO mode permite economii de combustibil de până la 25%.

Ușurință și funcționalitate

Toate funcțiile de deplasare și de lucru ale mașinilor sunt ușor de gestionat prin intermediul panoului de comandă cu afișaj color și butoane pentru funcții, instalat în imediata vecinătate a volanului. Grafică intuitivă și comenzile ușor de utilizat fac ca procesul de învățare a modului de utilizare și de gestionare a tuturor activităților de deplasare și de măturare, să fie ușor și rapid.

Precizie și eficiență

Presiunea pe sol a periei centrale este controlată în mod automat prin intermediul unui sistem hidraulic patentat „CDS – Clever Detective System” (sistem inteligent de detecție), care controlează și reglează presiunea periei centrale, menținând o presiune constantă pe sol, indiferent de tipul și de denivelarea suprafeței. Acesta garantează o precizie ridicată de măturare și o uzură minimă a periei.

Ergonomie și confort

Cabina este proiectată pentru a oferi cel mai bun nivel de confort și ușurință la condus, cu cele mai ridicate standarde de siguranță, de ergonomie și control deplin a tuturor fazelor de lucru. Cabina are trei scaune omologate și nu este prevăzută cu un tunel central, pentru a facilita accesul operatorilor.

Sistem de măturare combinat, cu acțiune mecanică, de aspirare și de filtrare

Colectarea combinată prin acțiune mecanică/ aspirare/ filtrare garantează încărcarea rapidă și eficientă a oricărui tip de material, de la praf la frunze, precum și a pietrișului și a deșeurilor de mari dimensiuni. Sistemul eficient de aspirare optimizează colectarea prafului și a materialelor ușoare, iar sistemul de filtrare, realizat dintr-o baterie de filtre din poliester, captează particulele fine de praf, garantând respectarea normelor clasei PM1, în toate condițiile de operare, prin împiedicarea aproape completă a eliberării agenților poluanți în atmosferă.

Colectarea materialelor se realizează mecanic prin intermediul a două perii laterale acționate hidraulic, care transferă deșeurile către partea centrală a mașinii, unde o perie transferă cu viteză ridicată deșeurile către lamele unei benzi transportoare verticale, care, la rândul ei, transferă deșeurile în container.

Sistem de direcție pe 4 roți

Sistemul de direcție sincronizat pe ambele punți permite o mai bună manevrabilitate în toate condițiile de funcționare și o precizie maximă de măturare, chiar și în timpul virării.

Golire la înălțime

Container de deșeuri de 6 m3, din oțel inoxidabil AISI 304, cu golire la înălțime – 1.340 mm – 2.400 mm (opțional).

Două moduri automate de condus

Eco Mode: deplasare la viteză maximă (42 km/h) la turații joase ale motorului, pentru a reduce consumul de combustibil cu până la 25%. Power Mode: deplasare la viteză maximă (42 km/h) chiar și cu mașina complet plină și în rampă. Întotdeauna cele mai bune valori ale consumului de combustibil.