Husqvarna – Sisteme complete pentru foraj diamantat

Sistemul Husqvarna AD 10 doreşte să revoluţioneze procesul de găurire cu burghiu diamantat. Automatizând mişcările de avans şi retragere, utiliazorii pot deveni mai eficienţi iar companiilor mai profitabile. Sistemul este compus din unitatea automată AD 10 împreună cu motoarele DM 280 sau DM 340 şi standurile DS 45+ sau DS 50 Gyro, plus burghiul Diagrip. Sistemele sunt uşor de transportat, montat şi de folosit.

AD 10 poate produce un număr semnificativ mai mare de găuri comparativ cu sistemul manual. Optimizarea ratei de avans a burghiului înseamnă şi o mai mica uzură a acestuia. AD 10 recunoaşte automat ce motor este folosit şi optimizează automat rata de avans, în funcţie de acesta. Reduce practic stresul fizic, deoarece avansul nu se mai face manual, iar operatorul nu mai este nevoit să stea cu genunchii flexaţi şi spatele curbat în timpul lucrului.

Husqvarna produce sisteme complete de foraj diamant. Atunci când este importantă eficiența în ceea ce privește numărul de găuri pe oră sau pe zi, ergonomia ori puterea brută, sistemele Husqvarna de forare diamantată reprezintă un răspuns adecvat.

Husqvarna a dezvoltat o gamă de produse care acoperă în mod inteligent toate nevoile din sectorul de foraj diamantat, pornind de la echipamente uşoare, care se pot ţine în mână, până la sisteme de foraj cu stand, automate. Puterea producătorului Husqvarna reziese din faptul că toate componentele echipamentelor sunt produse de către aceeaşi companie, incluzând echipamentele, standurile şi sculele diamantate. Soluțiile inovative și personalul de service profesionist, sunt câteva avantaje competitive semnificative, echipamentele adresându-se profesioniştilor, companiilor de închirieri sau antreprenorilor din construcţii. Echipamentele Husqvarna se caracterizează prin diversitatea domeniilor în care pot fi folosite. Sunt ergonomice, designul şi amplasarea mânerelor şi manetelor de control reduc stresul fizic al operatorului. Un exemplu sunt gama compactă de echipamente de foraj, proiectate pentru instalare şi transport rapid.