Holmatro este unul dintre liderii mondiali în domeniul echipamentelor și soluțiilor hidraulice. Adeseori sunt solicitate forțe enorme pentru aplicațiile industriale. Oricând este necesară ridicarea, poziționarea, împingerea, tragerea, deplasarea sarcinilor foarte grele, compania oferă, în primul rând, soluția și apoi produsul sigur și fiabil.

Holmatro este dedicat pentru a furniza echipamente hidraulice industriale și soluții pentru aplicații speciale. Produsele Holmatro sunt proiectate ținând cont de necesitățile particulare ale utilizatorilor si se bazează pe o experiență de peste 45 de ani.

De la cele mai compacte și mobile dispozitive și până la cele mai complexe soluții, Holmatro Group oferă soluția potrivită pentru aplicațiile uzuale până la cele extreme, precum cilindri de ridicare hidraulici de până la 500 tone, din oțel sau aluminiu până la 100 tone, cu sau fără blocare sub sarcină; cilindri hidraulici de tragere; pompe hidraulice manuale, electrice sau pneumatice; cricuri de ridicare și de tragere, hidraulici sau mecanici, perne pneumatice, pene de ridicare, blocuri de distribuție, unelte hidraulice de mână, componente sistem și accesorii sau sisteme de transbordare sarcinii mari de până la 800 tone.

furitech text

Holmatro are certificat sistemul ISO 9001 Bureau Veritas, produsele întrunesc condițiile impuse de standardele internaționale : EN 13204; EN 13731 și American NFPA 1936.

Materialele și sistemele hidraulice Holmatro sunt utilizate pentru salvare și pentru operațiuni industriale și speciale din întreaga lume. Aceste tipuri de aplicații necesită instrumente fiabile în toate circumstanțele.

Stăpânirea puterii este viziunea companiei, astfel instrumentele Holmatro permit utilizatorilor să pună în aplicare forțele hidraulice de ridicare, controlate și în condiții de siguranță, chiar dacă acestea sunt folosite în cele mai nefavorabile condiții.

 

FURITECH SRL

Str .Delfinului nr 3+5

800223 Galaţi

Tel: 0236.471.068

Fax: 0236.471.068

Mob.: 0744.764.773

E-mail: office@furitech.ro

Web: www.furitech.ro

About The Author