Serviciul Goodyear ServiceLine 24h pentru intervenții ajută, în caz de pană, flotele să reducă costurile minimizând timpii de oprire. Cele mai recente date demonstrează faptul că Goodyear ajută flotele să reducă din costuri grație minimizării timpilor de oprire cauzați de producerea unei pene. Timpul mediu din rețeaua europeană TruckForce de la Goodyear necesar pentru a ajunge și a repara o pană survenită în drum este în scădere.

Răspunsul rapid pentru intervenție la marginea drumului înseamnă o productivitate mai mare, timpi de livrare respectați și clienți satisfăcuți – cu alte cuvinte afaceri profitabile. Aceasta este exact ceea ce Goodyear livrează grație liniei sale de asistență rutieră la marginea drumului, ServiceLine 24h, prin intermediul furnizorilor de service din rețeaua TruckForce.

În întreaga Europă, Goodyear are peste 2000 de centre de service TruckForce în 28 de țări. Timpul de rezolvare este măsurat de la primirea apelului telefonic, în centrul Goodyear ServiceLine 24h, și până în momentul în care vehiculul pleacă la drum cu treaba terminată. Un timp mediu mai scurt de intervenție este cu adevărat important dacă luăm în calcul și drumurile inaccesibile, unde asigurarea unei asistențe rutiere nu este un lucru deloc la îndemână. Per total, în 2014, peste 10.200 de incidente au fost rezovate prin rețeaua TruckForce.

Viteza de răspuns a asistenței rutiere dedicate de la Goodyear este semnificativ îmbunătățită de utilizarea unui website ServiceLine 24h optimizat pentru telefonul mobil: https://serviceline.24assist.eu/mobile. Acesta nu numai că permite conducătorilor auto să raporteze problema repede, dar și, utilizând GPS-ul, să transmită cu acuratețe către centrul de control datele de localizare ale vehiculului chiar dacă conducătorul nu știe cu exactitate unde se află.

goodyear text

Fiecare din cei 2000 de funizori de servicii TruckForce folosesc personal specializat și tot echipamentul necesar pentru a avea grijă de orice problemă legată de anvelope. Serviciul de asistență rutieră Goodyear ServiceLine 24h operează 24 de ore pe zi, 365 de zile din an. În cazul unei pene de cauciuc, contactul cu centrul multi-lingvistic de control dă posibilitatea trimiterii celui mai apropiat vehicul de intervenție pentru a rezolva problema.

Atât rețeaua TruckForce cât și serviciul ServiceLine 24h sunt elemente din programul de management al anvelopelor Fleet First de la Goodyear, oferind anvelope de camion premium noi și reșapate, servicii dedicate și soluții inovative precum FleetOnlineSolutions, acesta fiind un program de management de la Goodyear dezvoltat pe bază de internet.

About The Author