GOODYEAR ADAUGA NOI DIMENSIUNI DE ANVELOPE

Cele mai recente anvelope de camion de la Goodyear includ anvelopele cu capacitate mare de încărcare pentru axa de direcție și o anvelopă pentru remorcă, cu sistemul ”chip in tire” incorporat. Compania anunță nouă dimensiuni suplimentare adăugate celei mai recente linii de anvelope Kmax și Fuelmax. Acestea cuprind patru dimensiuni în gama destinată kilometrajului sporit Kmax și cinci dimensiuni în gama pentru eficiența consumului de carburant Fuelmax.

Noile dimensiuni adăugate în gama pentru eficiența consumului de carburant Goodyear Fuelmax sunt deja disponibile de la începutul lunii septembrie. Acestea includ anvelopele Fuelmax S High Load (HL) pentru axa de direcție în dimensiunile 295/80R22.5 HL și 315/60R22.5 HL. Acestea sunt alegerea ideală pentru flotele ce operează cu tractoare EURO 6. Două anvelope pentru axa de tracțiune Fuelmax D în dimensiunile 295/80R22.5 și 315/60R22.5, și o anvelopă pentru remorcă Fuelmax T în dimensiunea 385/55R22.5 completează seria anvelopelor de camion din gama cu rezistență scăzută la rulare Fuelmax.

Noua extindere a liniei subliniază încă o dată potențialul uriaș de economisire a carburantului pe care familia Fuelmax de la Goodyear îl oferă. Anvelopa pentru remorcă Fuelmax T în dimensiunea 385/55R22.5 este cel de-al treilea membru al gamei de anvelope de camion de la Goodyear care are cele mai înalte ratinguri pe eticheta UE pentru anvelope, cu rating A la eficiența consumului de carburant. Aceasta, împreună cu cele două noi anvelope pentru axa de direcție Fuelmax S cu ratig B la eficiența consumului de carburant demonstrează potențialul economiei de carburant pe care seria Fuelmax îl oferă flotelor.

Noile dimensiuni pentru Goodyear Kmax sunt, de asemenea, disponibile începând cu luna septembrie. Acestea cuprind două anvelope Kmax S pentru axa de direcție; o anvelopă în dimensiunea 385/65R22.5 și o alta în dimensiunea 315/60R22.5 HL care întâlnește nevoile operatorilor interesați de o capacitate mai mare de încărcare pe puntea față. Nouă este și anvelopa 315/60R22.5 Kmax D pentru axa de tracțiune. Noua anvelopă Kmax T 435/50R19.5 pentru remorcă este dimensiunea folosită în cazul multor mega-trailere, oferind o capacitate maximă de încărcare. Această anvelopă este proiectată cu sistemul RFID având un microcip încorporat, ce permite anvelopei să fie identificată în cazul în care a fost furată. Anvelopa Kmax T 435/50R19.5 a fost disponibilă numai pe anumite piețe și într-un interval limitat de luni.