Economisiţi între 20 şi 70 % din consumurile dumneavoastră prin implementarea sistemului de distribuţie automatizat  SavePro Professional

Ce este SavePro?

NU este un automat de ciocolată şi sandwich-uri! Este un dispenser automatizat care pe baza cardului de acces al fiecărui angajat în companie, eliberează echipamente de protecţie, unelte sau orice alte consumabile.

„ În condiţiile economice actuale este foarte greu pentru managementul companiilor să facă reduceri drastice ale costurilor. Soluţiile salvatoare nu mai sunt de mult cele clasice, ele au fost epuizate încă din primii ani de criză. Managerii trebuie să se orienteze spre soluţii alternative, eficiente si cu rezultate rapide.” a declarat Dr. Emese Várnagy CEO a IVM Zrt. producătorul şi distribuitorul automatelor industriale.

„De câte ori nu s-a întâmplat să cereţi un raport al consumabilelor şi acesta să nu poată fi realizat? De câte ori v-aţi lovit de comenzi urgente ce presupun costuri foarte ridicate care dau peste cap balanţa şi bugetul lunar? Ştim câtă muncă, ore pierdute şi efort se alfă în spatele unui departament de aprovizionare şi safety. Înţelegem exact problemele cu care se confruntă fiecare departament şi suntem aici să oferim soluţii. SavePro este soluţia! Trebuie să uşureze munca de birou şi munca din hală, să crească profitabilitatea pe segmentul de consumabile ales şi să responsabilizeze angajaţii. Nu mai fiţi o companie „all inclusive”, eficientizaţi consumurile dvs.!” a mai precizat dna. Várnagy.

Ce face mai exact?

– scade consumurile, reducând automat şi cheltuielile pentru articolele introduse, în special echipamentele de protecţie, unelte, articole de mentenanţă, etc. Până în momentul de faţă au fost inserate peste 800 de articole diferite în automat.

– funcţionează 24/7.

– poate fi privit ca un sistem de consignaţie, clienţii îşi pot elibera spaţiu important în depozit.

– economiseşte timp -se renunţă la ideea standard a logisticii interne precum angajatul, pentru a primi o pereche de mănuşi, trebuie să semnalizeze şeful de tură iar acesta se deplasează până la depozit şi apoi la angajat.Fiecare angajat merge individual şi îşi procură singur ce are nevoie, doar în cantitatea setată (se pot seta limite atât pentru angajaţi cât şi pentru produse, timp, grupe de produse, grupe de angajaţi, etc).

– creşte productivitatea eliminând timpii morţi – atât cei ai angajaţilor cât şi cei ai magazionerilor.

– înregistrează toate tranzacţiile, nimic nu se pierde, monitorizează întreaga activitate a angajaţilor din punct de vedere al logisticii echipamentelor de protecţie şi uneltelor. Se va şti exact angajatul, produsul, cantitatea şi timpul operaţiunii.

– trimite email-uri în sistem automat, comenzile se fac automat la atingerea unei limite minime setate pentru fiecare produs.

– consumă foarte puţină energie – 30 W, necesită o priză normală. Funcţionează şi wireless.

„Cine nu şi-ar dori să-l încerce fără să-l plătească?”

întreabă Adina Gheţiu, managerul internaţional de vânzări. „Automatul sau automatele se pot lua în testare, în cantitatea necesară, pentru o perioadă de 3 luni, fără a fi nevoie de a se plăti chiria acestora. Analizăm cu mare atenţie situaţia fiecărui client, colectăm date de consum şi facem configurarea în funcţie de cerinţele acestuia. Luăm foarte în serios fiecare posibilă instalare, îi alocăm tot timpul necesar, îi calculăm profitabilitatea, şi dacă sistemul nu se potriveşte sau nu este profitabil pe baza indicilor luaţi în calcul, nu îl dăm” a declarat dna. Gheţiu.

În momentul actual compania IVM operează în şase ţări: Ungaria, România, Polonia, Cehia, Slovacia şi Austria, având planuri de extindere şi în alte zone din Europa.

Societatea IVM Zrt a fost fondată în anul 2010 în Székesfehérvár şi are ca obiect principal de activitate dezvoltarea şi vânzarea soluţiilor logistice pentru companii. Primul element din gama de produse, automatul industrial SavePro, a fost finalizat în urma unui proces intens de 8 luni pentru dezvoltare, implicând o echipă de 20 de ingineri şi experţi IT. Compania lucrează momentan la dezvoltarea automatelor industriale SaveCon, SaveBox şi SaveRent care vor furniza soluţii personalizate pentru a optimiza metodele de achiziţii si gestionare. Compania IVM doreşte să devină cel mai mare producător de automate industriale pentru echipamente de protecţie din Europa Centrală şi de Est, în alte cuvinte unul dintre cei mai mari din Europa.

 

SAVE your PROduct

SAVE your PROfessionals

SAVE your PROfit

 

În calitate de manager inovativ, v-ar plăcea să aveţi un sistem care să se plătească singur, să vă aducă un profit şi pe lângă toate acestea să vă introducă în liga jucătorilor de top, mereu focusaţi pe dezvoltare şi eficientizare?

 

IVM Ltd.

Hungary , 8000 Székesfehérvár

Berényi út 102.

Adina Ghetiu

International Sales Manager

Tel./Fax.: + 36 22 300 893

Mobil: +40 749 992 670

+40 728 696 185

Web : www.ivm-vending.eu