GENERATOARELE DE CURRENT REZIDENTIALE, SOLUTIA RENTABILA IMPOTRIVA IERNILOR GRELE

Generatoarele de curent rezidențiale sunt soluția ideală pentru a preîntâmpina problemele cauzate de fluctuațiile de curent electric sau de lipsa energiei electrice, în special în anotimpul rece. În acest sens, compania Metatools recomandă pentru casa dumneavoastră o soluție sigură și eficientă, respectiv grupurile electrogene rezidențiale Pramac.

Generatoarele grupului Pramac se caracterizează prin standarde stricte privind fiabilitatea și siguranța utilizatorului, însă și prin inovație continuă. De la 4 până la 14 kVA, pe benzină sau Diesel, generatoarele rezidențiale sunt o investiție sustenabilă pe termen lung, iar în acest sens Metatools vă oferă soluții personalizate, dar și consultanță tehnică gratuită.

Generatoarele de curent cu carcasă insonorizată din seria P de la Pramac, adecvate aplicațiilor rezidențiale de tip stand-by, asigură un nivel scăzut de zgomot, carcasă integrală, au tablou de intervenție automat, dar și conector pentru pornire automată sau la distanță.

Unul dintre modelele din această gamă este și generatorul de curent monofazat P 11000, ideal pentru utilizarea în zonele rezidențiale sau industriale, fiind un model echipat cu un motor Diesel ce oferă o putere electrică de 11 kVA. În cazul în care curentul electric este întrerupt, generatorul va prelua sarcina de a furniza energie electrică, moment în care aparatura esențială pentru dumneavoastră va continua să funcționeze. În acest mod vă protejați aparatura electrocasnică și mențineți nealterat confortul casei dumneavoastră, chiar și în cazul întreruperilor prelungite de curent. Nu trebuie să porniți sau să opriți generatorul, întrucât acesta detectează automat întreruperea energiei electrice, cât și revenirea tensiunii de la rețea.

metatools text

Generatorul de curent monofazat P 11000 se poate achiziționa la un preț special și se livrează împreună cu panoul de control automat și aclanșare (AMF) și cu sistemul de preîncălzire motor (PHS).

CARACTERISTICI P11000
Tip motor Diesel, Yanmar, 3 cilindri
Putere electrică max. 11 kVA
Alertă lipsă ulei, contor ore da
Reglată automată a tensiunii (AVR) da
Rezervor 24
Autonomie 7 ore
Greutate 325 kg
Set livrare:Panou de control automat și aclanșare (AMF), sistem de preîncălzire motor (PHS).Kit transport opțional

Metatools vă propune o gamă întreagă de generatoare de curent rezidențiale, pentru aplicații industriale și de șantier Pramac, cu puteri de până la 3.370 kVA. Clienții companiei pot beneficia de service mobil, indiferent de zona în care se află, atât în perioada de garanție cât și în cea de post-garanție. De asemenea, pe lângă intervențiile de urgență, service-ul mobil oferă și posibilitatea încheierii unui contract pentru realizarea de verificări periodice sau pentru mentenanță, pentru orice fel de generator.

Cu o experiență de peste 16 ani în comercializarea, punerea în funcțiune și în întreținerea grupurilor electrogene, dar și cu o echipă de profesioniști ce alcătuiesc divizia de service/service mobil, compania Metatools oferă servicii de cea mai înaltă calitate, atât clienților cât și partenerilor business.

 

 

Metatools SRL

Membru al Reţelei Tehnik

Adresa: Str. Poligonului, nr. 2,

100070, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0244 598 277

Fax: 0244 406 698

E-mail: office@metatools.ro

www.metatools.ro

www.reteaua-tehnik.ro