FURITECH SIGURANTA, PROTECTIE SI PRODUCTIVITATE

Este cunoscut faptul că performanţa şi productivitatea rezultă în urma unei bune organizări a procesului de producţie. Fiecare metru pătrat din suprafaţa unei hale de producţie costă bani. Tendinţa firească este de a comprima activităţi multiple într-un spaţiu limitat, operaţiile de sudare, tăiere sau polizare implicând afectarea celorlalţi lucrători auditiv, vizual, impact etc.

Euro Norma EN 1598 reglementează modul de execuţie şi construcţie a panourilor protectoare contra radiaţiilor UV de la sudare şi a cortinelor care protejează contra efectelor polizării. CEPRO Lider in Welding Safety, este producătorul European care vine cu soluţii diversificate şi practic nelimitate pentru aplicaţiile din industrie. CEPRO a conceput şi dezvoltat materiale inovatoare precum paturile de sudare ce pot fi utilizate până la 1.300 C° în poziţie verticală, înclinată sau orizontală.

De asemenea, EN 1598 a standardizat diverse culori pentru cortinele şi lamelele protectoare contra radiaţiilor UV la sudare: Cepro Orange CE, Cepro Green-9, Cepro Green 6 și Cepro Bronze CE. Lamele CEPRO au 300 mm lăţime şi grosimi de 2 sau 3mm, putându-se livra la role de 50 m. Cortinele UV şi polizare sunt realizabile în diverse dimensiuni standardizate. Sudarea în aer liber, în vânt şi în ploaie, nu s-ar putea realiza fără corturile de sudare, acestea având dimensiuni standard de 2x2x2 m.

Produse CEPRO disponibile:

– Lamele protecţie contra radiaţii UV la sudare, în diverse culori standardizate;

– Lamele transparente protecţie contra particule şi scântei la polizare;

– Pereţi mobili protecţie radiaţii UV sudare;

– Panouri protecţie contra scântei polizare;

– Corturi pentru protecţie sudură contra vânt şi ploaie;

– Cortine protecţie contra scântei polizare;

– Cort pentru protecţii sudură în aer liber contra vânt şi ploaie;

– Paturi sudare protecţie până la 1.300 C°

furitech text

Robustus

Sistemele de poziţionare pentru sudare – contribuie decisiv la creşterea productivităţii şi a calităţii proceselor de sudare, ermiţând automatizarea şi semi-automatizarea proceselor. În plus, prin utilizarea acestor echipamente se obţin rezultate predictive şi astfel se simplifică şi uşurează munca sudorilor.

Sistemele de poziţionare sunt destinate atât pentru producţie de serie mare, sau serie mică, cât şi pentru producţii de tip unicat. În plus, piesele ce pot fi susţinute în diverse unghiuri, în plan orizontal, înclinat sau în plan vertical, pot avea mase cuprinse între 33 kg până 33 tone inclusiv, dar şi dimensiuni de gabarit cu diametre ce pornesc de la 250 mm până la 4.000 mm cu lungimi de până la 7 m.

 

FURITECH SRL

Str .Delfinului nr 3+5 800223 Galaţi

Tel: 0236.471.068; Fax: 0236.471.068

Mob.: 0744.764.773

E-mail: office@furitech.ro; www.furitech.ro