FARMTECH DESCHIDE UN SEDIU NOU IN CLUJ

Începând cu luna mai, compania Farmtech are un nou sediu în Ardeal, județul Cluj, sat Jucu, având un stoc mare de încărcătoare frontale Schaffer, remorci tehnologice Stratmann, tocătoare de paie Teagle, remorci transport Chioda și vidaje Kotte. Pentru a fi mai aproape de clienţii din vestul ţării, echipele de vânzări şi service oferă livrare imediată şi service 24/7 direct din Timişoara.

În 2014, Farmtech a reușit să depășească target-ul, vânzările crescând cu 31% față de anul 2013. Schaeffer este unul dintre lideri pe piaţa internaţională, dar şi pe piaţa românească, prin distribuția încărcătoarelor frontale articulate Schaeffer. Acestea respectă cerințele tehnologice de ultimă oră, compania oferind și suport tehnic post-vânzare în România împreună cu garanţie 24 luni, fără limită de ore. Farmtech este specializată în vânzarea soluțiilor de utilaje pentru zootehnie şi manipulare cerealelor, toată echipa tehnică fiind concentrată pe astfel de utilaje.

Începând cu 2015, compania a lansat modele noi de încărcătoare articulate Schaeffer de ultimă generaţie pentru toate domeniile: agricol, silvic, construcţii, biogaz sau domeniu public. În plus, în ceea ce privește manipularea, încărcarea și stivuirea cerealelor, Schaeffer s-a dovedit în nordul, estul şi sudul ţării, ca fiind unul dintre cele mai rapide, robuste și economice încărcătoare frontale articulate telescopic.

farmtech text

Încărcătorul frontal articulat telescopic Schaeffer 9630T, la înălţimea maximă de ridicare cu cupă, are o distanță între punctul vertical de basculare a cupei şi roata din faţă, de 1.500 mm.

De asemenea, compania oferă și service rapid în toată ţara, disponibil 24/7 pentru toţi clienţii, mai ales în vârf de sezon.

Schaeffer este una dintre companiile de top din piaţa utilajelor în România, targetul recent fiind consolidarea poziției în partea de vest a ţării. „Dorim că fermierii din vestul ţării să dețină aceleaşi privilegii că fermierii din nordul, estul şi sudul României, de a folosi ultima generaţie de tehnologii Schaeffer, Strautmann, Teagle, Chioda şi Kotte, pentru a optimiza producţia cu cele mai mici costuri”, afirmă Giorgiana Ferchedau, Director Vânzări Farmtech.

Deoarece gama de încărcătoare frontale articulate Schaeffer pornește de la 20 CP până la 157 CP, compania poate face, la cerere, demonstrații pentru a alege utilajul potrivit conform necesităților şi bugetului.