EUROTECH – DETECTORUL DE METALE BOSCH D-TECT 120

Noul detector de metale D-tect 120 Professional de la BOSCH identifică cu precizie maximă obiectele ascunse în pereţi, plafoane şi pardoseli, până la o adâncime de maxim 12 cm. În funcţie de materialul şi starea substratului, pot fi localizate obiecte metalice, grinzi de lemn, ţevi de plastic pline cu apă, conductori şi cabluri.

D-tech 120 Professional are o fiabilitate sporită deoarece oferă utilizatorului posibilitatea de a alege între diferite moduri de funcţionare. Astfel, aparatul de măsură se poate adapta la materialele diferite din care sunt construiţi pereţii.

Detectorul are 3 moduri de funcţionare, ce pot fi recunoscute prin aprinderea tastei aferente. Funcţia „Universal“ este setată implicit ca mod de detectare, deoarece acoperă cea mai mare parte din aplicațiile de perete existente. Sunt afişate obiecte de metal, ţevi de plastic pline cu apă, conductori electrici şi cabluri. Acest mod de funcţionare se foloseşte şi pentru detectarea obiectelor a căror compoziţie nu este cunoscută, iar modul de funcţionare „Beton“ este adecvat pentru detectarea betonului şi a altor materiale omogene. În plus, sunt afişate armăturile de fier, ţevile de metal, ţevile de plastic pline cu apă cât şi conductorii electrici sau cablurile.

Modul de funcţionare „Zidărie uscată“ este adecvat pentru localizarea grinzilor de lemn, stâlpilor de metal, conductorilor electrici şi cablurilor din pereţii de gips carton, lemn etc. D-tect 120 Professional are un design compact ce permite măsurători în spaţii înguste şi garantează o detectare instantanee, cu rezultate imediate. Interfața simplă pentru utilizator, cu trei butoane de selecție explicite, oferă acestuia diferite scenarii de măsurare.

eurotech text

„Center finder” indică direcţia de mişcare a detectorului pentru o localizare precisă a obiectelor sau a centrului acestora. Semnalul acustic și cel optic avertizează în momentul în care sunt identificate obiecte îngropate în perete.

Noul detector de metale BOSCH D-tect 120 Professional poate fi alimentat atât cu un acumulator de 10,8 V-LI, cât și cu baterii alcaline standard.

S.C. EUROTECH S.R.L. deține autorizație de comercializare a detectoarelor de metale nr. 163050 din 15.03.2012. Detectoarele de metale se pot achiziționa doar de la distribuitorii autorizați de producător și de Inspectoratul General al Poliției Române.