DRONE VOLT INTRA IN LUMEA REALITATII VIRTUALE CU JANUS 360

Drone Volt, liderul francez în piaţa de drone profesionale, revoluţionează lumea fotografiei şi cimatografiei cu noua dronă Janus 360, o dronă dedicată realizării de conţinut în 360° pentru realitatea virtuală. Dronele şi realitatea virtuală: o adevărată revouţie tehnologică. Realitatea virtuală are un viitor extraordinar şi ţinteşte spre o creştere cât mai mare pentru conţinutul filmat 3D în 360° pentru cinematografie, turism, publicitate, sport şi training, jocuri, design şi arhitectură, construcţii, imobiliare şi multe alte industrii.

Un studiu efectuat de Goldman Sachs Research estimează că piaţa VR şi AR (realitate virtuală şi augumentată) ar ajunge la 80 de miliarde $ în 2025. Pentru a îndeplini nevoile acestei pieţe strategice, divizia de cercetare şi dezvoltare a companiei Drone Volt a integrat cele mai bune tehnologii ale sale pentru a dezvolta modelul Janus 360. Această dronă poate captura imagini aeriale spectaculoase, după procesarea video, folosite în sisteme de redare a realităţii virtuale, ochelari sau cască.

Drona Janus 360 crează o experienţă 3D captivantă. O cameră video autentică, Janus 360 by Drone Volt, este o dronă dedicată producerii conţinutului video de calitate pentru realitatea virtuală. Această dronă “quadcopter”, echipată cu 10 camere video 4K repartizate pe două capete folosită pentru a face fotografii şi pentru a filma care, o dată montate şi prelucrate, oferă o experienţă captivantă 3D pentru tururi virtuale şi înregistrări video la 360°.

“Piaţa audiovizualului reprezintă în prezent 80% din clienţii Drone Volt. Considerăm necesară oferirea soluţiilor inovative şi futuristice pentru clienţii noştri, astfel am dezvoltat Janus 360, prima dronă dedicată realităţii virtuale; cu două capete şi cinci camere video pe ficare cap permit un rezultat fantastic în 360°. Unul dintre punctele forte majore ale modelului nostru este abilitatea de a filma în aer la 360° fără elemente în plus, precum elici sau echipamente de aterizare care apar în cadru”, afirmă Dimitri Batsis, Preşedinte la Drone Volt.

 

Specificaţii:

– 10 camere video 4K

– 15 minute de filmat în zbor

– Transmisie HD

– 360°

– Dubla stabilizare pe cele două capete