DISTRELEC, ACUM SI IN ROMANIA

Distrelec reprezintă unul dintre cei mai importanți distribuitori din Europa de componente pentru: electronică, electrotehnică, tehnica măsurării, automatizări, accesorii de prelucrare electronică a datelor, dar și de scule sau electromecanică. Compania face parte din concernul elvețian Dätwyler, care deține peste 40 de ani de experienţă în domeniu de vânzărilor directe online pentru industrii precum cea de electronică, electrotehnică ori automatizări.

Distrelec se adresează în special firmelor din piaţa est-europeană care se află într-o ascensiune rapidă și oferă o gamă largă ce depășește 200.000 de produse, de la peste 1.200 de producători de renume, pentru toate domeniile, precum: electrică, electronică, electrotehnică, IT, aparatură de măsură şi control, automatizări, aparate de presiune şi control, scule sau accesorii.

„Piața românească este una dintre cele mai importante pentru noi. Managementul tuturor activităţilor din România se află în mâinile Distrelec Austria, cu sediul în Viena, printr-un departament special dedicat.”, afirmă Martin Teifl, Director Distrelec Austria.

De asemenea, compania este partenera a unor branduri de prestigiu în lume, precum: Honeywell, ABB, Audi, Mercedes, Continental, Henkel, Siemens, Bosch, SMC, Zeiss, Thyssen Krupp, etc. În plus, toate serviciile şi ofertele sunt adaptate cerințelor specifice şi realizate astfel încât să evolueze într-un mod constant. Printr-o lungă perioadă de dezvoltare logistică, compania poate asigura o disponibilitate de produse de 98% din stoc, în 24 de ore.

„Calea creşterii luată în urmă cu peste 40 de ani, continuă puternic şi astăzi. O dezvoltare durabilă a gamei noastre de produse este atent supravegheată, precum şi creşterea randamentului serviciilor împreună cu optimizarea proceselor noastre. Toate acestea pentru satisfacerea cât mai bună a cerinţelor şi nevoilor clienților, pe termen lung.”, completează Martin Teifl.

Acum, firma Distrelec Austria este activă, în mod direct şi în România, aceasta dispunând de unul dintre cele mai moderne depozite din Europa.