DEMMELER SISTEME PERFORMANTE DE ASAMBLARE

Sistemul 3D de prindere prin cleme de la Demmeler este economic, flexibil și patentat, cu eficiență dovedită și garantată. Acesta poate fi folosit pentru fixarea materialelor de sudat, fiind una dintre cele mai recente inovații, având un aport foarte mare în ceea ce privește creșterea productivității. Cu ajutorul băncii de lucru și a mesei de sudură de la Demmeler toate necesitățile pot fi îndeplinite, fie că este utilizat pe partea orizontală, sau pe cea verticală.

În mod precis și rapid, sistemul de tip modular poate fi montat și adaptat pentru a fi folosit la diverse construcții: carcase de mașini, rafturi, rame, traverse, brațe, șine, uși, scări, cabine de control, plăci metalice etc. Masa 3D de sudură și lucru de la Demmeler este robustă și rezistentă pentru încărcări mari și prezintă o rețea regulată de găuri. Ca și rezultat, componentele pot fi plasate într-o multitudine de moduri, prin utilizarea sistemului patentat de prindere prin cleme și bolțuri, împreună cu masa de sudură 3D. În plus, mai multe mese 3D se pot conecta între ele pe oricare parte din cele cinci disponibile. Funcția de bază a sistemului modular complet prezintă trei pași: plasare, fixare și prindere.

De asemenea, caracteristicile de înaltă precizie ale sistemului modular de la Demmeler sunt asigurate prin testarea acestora cu ajutorul unor dispozitive de măsurare și coordonare 3D pe bază de laser și cu ajutorul unor echipamente optice performante. Sistemul modular 3D cu cleme de prindere de la Demmeler permite achiziționarea inițială a unei mese mai mici de sudură, după care, prin ajustare și asamblare ulterioară se pot prinde componente de dimensiuni mari și se pot implementa proiecte la scară largă prin sistemul de șine fixat pe sol. Opțiunile de extensie sunt posibile în toate direcțiile datorită distanțierelor și picioarelor de sprijin, astfel masa se poate extinde chiar și pe colț, în mod diagonal.

Domenii de aplicabilitate: construcția structurilor din oțel, a țevilor și conductelor, de mașini-unelte și sisteme, de cabine, prelucrarea plăcilor din metal, industria echipamentelor de construcții, aerospațială, crearea de componente sau prototipuri, industria alimentară, dispozitive de specialitate etc.