Stilul personal rămâne neschimbat, indiferent de tendinţele în modă sau de vremea de afară. Mercedes-Benz propune pentru acest sezon o serie de articole vestimentare și alte accesorii din colecția de toamnă-iarnă, potrivite pentru toate stilurile.

Cea mai importantă piesă vestimentară în această perioadă este o jachetă potrivită pentru diferite temperaturi. Jacheta pentru bărbaţi, de culoare bleumarin, cu detalii elaborate şi moderne, este accesoriul perfect pentru plimbările în zone rurale sau în oraș. Elementele de design au fost inspirate de grila de radiator Mercedes-Benz, iar atenţia este atrasă de ornamentul din partea de sus a jachetei, manşetele decupate şi dungile verticale. În plus, jacheta este rezistentă la vânt, are un fermoar care se închide până la guler şi glugă integrată.

Jacheta pentru bărbați 2 în 1 convertibilă nu este destinată exclusiv posesorilor de autoturisme cabriolet. Această jachetă poate fi purtată în orice moment al zilei, de dimineața devreme până seara târziu, indiferent de fluctuaţiile de temperatură. Este compusă dintr-o vestă și o jachetă, care pot fi purtate în combinație sau separat. Căptușeala ușoară, manșetele care acționează ca deflectoare de aer, numeroasele buzunare și materialele rezistente la vânt şi apă asigură maximă funcţionalitate. Vizual, jacheta sportivă 2 în 1 impresionează prin gulerul de blană cu fermoar detașabil și insigna de metal în forma logo-ului vintage Mercedes-Benz, amplasată în partea de sus a mânecii.

Jacheta neagră de ploaie este echipamentul ideal pentru orice aversă neaşteptată. Datorită învelișului din poliuretan și a cusăturii îmbinate din zona umărului, această jachetă rezistentă la vânt asigură confort termic şi impermeabilitate. Jacheta este confortabilă datorită căptușelii din pânză, cu manșete ajustabile și cu un cordon elastic care oferă suport suplimentar. Jacheta de ploaie are, de asemenea, buzunare cu fermoar și o glugă care se poate împacheta în guler atunci când nu este folosită. Pe spate, există un alt buzunar cu fermoar, în care poate fi împăturită în întregime jacheta. De asemenea, jacheta vine cu o geantă specială.

Rucsacul negru din colecția Mercedes-Benz este o piesă indispensabilă în orice moment al anului. Designul său atemporal captivează prin aplicațiile realizate din piele de vacă și capsele inscripționate cu steaua Mercedes-Benz. Compartimentarea interioară a rucsacului îi oferă un nivel maxim de flexibilitate și funcționalitate.

Colecția de ceasuri Mercedes-Benz pentru bărbați include atât modele cu cadran rotund, cât și pătrat, Carré. Colecţia de accesorii Mercedes-Benz pentru sezonul rece este disponibilă în centrele autorizate Mercedes-Benz.