CHICAGO PNEUMATIC RX30 SI RX38

Chicago Pneumatic anunţă lansarea noilor modele de ciocane hidraulice RX 30 şi RX 38. Inovatoare, sunt ideale pentru demolările industriale, renovarea clădirilor, construcţia drumurilor, excavaţii, săpare sau aplicaţii de carieră. Noile modele sunt suficient de puternice pentru a face faţă celor mai dificile aplicaţii, bineînţeles într-un pachet compact, putând fi transportate cu uşurinţă pe orice şantier.

„Am proiectat într-adevăr un echilibru perfect între putere şi tehnologie cu aceste noi modele” explică domnul Greg Petherbridge, Product Manager Ataşamente Hidraulice din cadrul Chicago Pneumatic. „Antreprenorii vor putea sa îşi crească productivitatea pe şantier datorită acestor avansuri tehnologice”, adaugă domnul Petherbridge.

La fel ca toate ciocanele din gama RX, aceste două modele deţin multe caracteristici inovatoare, precum tehnologia hibridă sau construcţia cu mai puţine piese în mişcare – pentru un grad scăzut de mentenanţă. De asemenea, regăsim şi tehnologii de reducere a vibraţiilor ori a sunetului dar şi un sistem foarte eficient pentru verificarea bunei funcţionări.

„Există o serie de caracteristici cheie care fac din aceste ciocane echipamente foarte importante pentru antreprenori precum PowerControl Plus – care permite operatorului de a ajusta performanţa ciocanului în funcţie de aplicaţie” explică domnul Petherbridge.