CHICAGO PNEUMATIC, NOUL TURN DE ILUMINARE CU LED

Producătorul internațional de echipamente pentru construcții, Chicago Pneumatic, lansează noul turn de iluminat ultra luminos cu LED-uri. Turnul de iluminat CPLB 6 utilizează LED-uri de 350 W pentru a oferi o eficiență maximă și luminozitate mai mare. Prin folosirea LED-urilor și nu a luminii convenționale cu halogen, turnul este cu 20% mai luminos față de cele standard și poate reduce utilizarea energiei cu peste 70%.

Prin utilizarea corpurilor de iluminat LED cu optică specială, turnul oferă lumină echivalentă cu 1.000 W standard cu halogen. Cu o înălțime de 8 metri, noile turnuri sunt capabile să proiecteze lumină la distanță de peste 50 de metri. Ieșirile îmbunătățite asigură o execuție care poate fi maximizată, oferind astfel, o capacitate crescută de muncă, mult mai multă vizibilitate pe șantier și, de asemenea, siguranță.

„Prin folosirea turnului de iluminat cu LED-uri, Chicago Pneumatic poate oferi unul dintre cele mai luminoase turnuri de lumină de pe piață, permițând utilizatorilor să își extindă durata de muncă, reducând consturile de combustibil și îmbunătățind condițiile de lucru”, afirmă Ignacio Picatoste, Purtător de cuvând pentru Divizia Echipamentelor de Iluminat la Chicago Pneumatic. „Construit cu ideea de fiabilitate în minte, noile noastre turnuri de lumină sunt suficient de robuste pentru a putea fi utilizate chiar și în cele mai dificile condiții de lucru. Datorită naturii compacte a turnului, acesta poate fi, de asemenea, depozitat ușor și transportat în jurul șantierului”, completează Ignacio.

cp text

Proiectate pentru a ușura munca, turnurile de lumină sunt echipate cu o telecomandă portabilă auto-start care permite setarea ușoară a turnului și programarea timpilor de activare, asigurându-se că turnurile sunt pregătite pentru a funcționa la o anumită oră. Telecomanda permite utilizatorilor să ajusteze cu ușurință lumina furnizată de turn într-o anumită direcție, unde utilizatorii au nevoie, ajutându-i să lucreze în siguranță și productiv.