Chicago Pneumatic lansează ciocanele hidraulice RX în prima fază a unui program de extindere majoră în piața asiatică. Compania îşi face cunoscute, pentru prima oară în China, echipamentele sale de construcții, renumite la nivel global.

Andrew Cope, Vice President of Business Development pentru Chicago Pneumatic, a explicat: “Ciocanele noastre din gama RX sunt reprezentanții potriviți ai echipamentelor pentru construcții pe care dorim să le introducem în China pentru prima dată. Acestea reprezintă o soluție eficientă pentru cei care doresc să investească în echipamente durabile și robuste care vor face față în cele mai dure medii și condiții. Instrumentele de acest gen vor fi vitale pentru industria de construcții din China, care este gata pentru creștere economică, precum şi pentru industria mineritului care reprezintă o contribuție puternică la economia chineză”.

Distribuția ciocanelor va fi realizată de către unul dintre distribuitorii consacrați ai companiei, oferind o alternativă dovedită a ceea ce este în prezent disponibil pe piață. În plus, se așteaptă ca viitorii utilizatori să fie companii mari dar și mici cât și companiile de închirieri.

chicago1 text

Gama de ciocane hidraulice RX cuprinde mai multe tipuri de modele pornind de la cele pentru aplicații ușoare până la cele heavy-duty. Se pot utiliza pentru lucrări de construcții mici până la operațiuni din medii dificile. Noua gama este caracterizată de un nivel de durabilitate care minimizează timpii morți și inteligent proiectată, cu doar două piese în mișcare, pentru a asigura o viață lungă de lucru și un timp scăzut pentru întreținere.

În gama de ciocane grele (RX26, RX30, RX38, RX46, RX54) se regăsesc greutăți cuprinse între 1.800 și 4.200 kg ce pot fi montate pe utilaje cu greutăți cuprinse între 20 și 70 de tone, făcându-le ideale pentru demolări grele.

Gama de ciocane uşoare (RX 2 la RX 11) cu greutăți cuprinse între 94 și 550 kg, se pot monta pe utilaje cu greuntăți cuprinse între 1 și 15 tone. Acestea sunt ideale pentru aplicaţii de demolări uşoare, de amenajari, renovări de clădiri sau construcția drumurilor.

Gama de ciocane medii (RX 14 la RX 22) oferă greutăți între 800 și 1.500 kg, putând fi montate pe utilaje cu greutăți cuprinse între 12 și 28 de tone, fiind ideale pentru aplicaţii de demolare, renovări, excavări în rocă și cariere.

www.best-tools.ro