CHICAGO PNEUMATIC ADAUGA NOI OPTIUNI GENERATOARELOR CPDG

Chicago Pneumatic introduce o nouă serie de caracteristici opționale pentru gama mobilă de generatoare diesel CPDG, inclusiv rezervoare de combustibil cu capacitate mai mare, opțiuni pentru remorcă și sabot de frână galvanizat, pentru a oferi antreprenorilor portabilitate sporită, rapiditate și timpi de rulare mai mari.

Gama CPDG este acum disponibilă într-o varietate de combinații pentru cerințele clienților. Modelele sunt complet aprobate pentru utilizare în întreaga Uniune Europeană. De asemenea, cu noile opțiuni de remorcare, înseamnă că generatoarele pot fi ușor transportate între șantiere, fără a fi nevoie de adaptări majore. Un nou cadru ranforsat și galvanizat a fost introdus pentru a aduce un plus de robustețe generatoarelor. Aceasta a fost special conceput pentru aplicații unde unitatea va fi așezată pe suprafețe neregulate sau în cazul în care este necesară mutarea acestuia pe pământ, pe distanțe scurte.

Pentru a oferi operatorilor un timp de rulare extins, generatoarele CPDG pot fi acum echipate cu rezervoare de combustibil cu capacitate mai mare. Acest lucru, împreună cu intervale de service o dată la 500 ore, înseamnă că generatoarele CPDG sunt potrivite în special pentru aplicațiile care necesită un număr mare de ore de funcționare cu o atenție redusă din partea operatorului.

Chicago Pneumatic a adăugat, de asemenea, o nouă versiune monofazată a generatorului CPDG la gamă, care asigură aceeași fiabilitate și performanță precum modelele anterioare, dar sunt destinate în special pentru aplicații cu sarcină monofazată. Gama de generatoare CPDG oferă putere constantă pe orice șantier, având cinci modele disponibile de 9, 14, 20, 30 și 40 kVA. Gama va fi disponibilă în curând și cu puteri de până la 200 kVA. Potrivite pentru aplicații din industria generală de construcții și industria de închirieri, generatoarele sunt în deplină conformitate CE pentru utilizarea în Europa.