Milwaukee introduce în gama sa noul pistol pentru adezivi fără fir, M12. Are o greutate cu 40% mai mică decât alte unelte din gama sa şi reprezintă cea mai compactă unealtă pentru adezivi fără fir, ocupând un loc de mijloc, între uneltele grele fără fir şi cele manuale.

De ani de zile, singurele pistoale pentru adezivi profesionale fără fir au fost unităţi de mare forţă, proiectate pentru a reda materiale cu o viscozitate ridicată, pentru aplicaţii speciale. Majoritatea utilizatorilor nu au nevoie de aceste vâscozităţi ridicate în domenii precum construcţiile sau industria prelucrătoare. Aceştia au continuat să folosească echipamente manuale deoarece opţiunile fără fir erau fie foarte scumpe ori foarte grele” declară David Lincoln, Product Manager, Milwaukee.

„Pistolul pentru adezivi are o greutate redusă, este compact, reprezintă o soluţie accesibilă tuturor şi permite utilizatorilor să elimine oboseala excesivă pe care o resimt prin folosirea repetitivă a uneltelor manuale întreaga zi. Această nouă unealtă este optimizată pentru a fi folosită împreună cu adezivii pentru construcţii care au vâscozitate normală” continuă domnul Lincoln.