CAT LANSEAZA PRIMUL SMARTPHONE CU CAMERA TERMICA

Divizia de telefoane CAT a anunțat lansarea noului său produs pilot, CAT S60, primul smartphone cu o cameră termică integrată și cel mai rezistent la apă. Dispozitivul a fost prezentat la Mobile World Congress 2016, din Barcelona. Modelul CAT S60 include o cameră termică încorporată de la FLIR, liderul mondial în tehnologia imaginii termice. FLIR permite utilizatorilor telefoanelor CAT să fie primii din lume care vor folosi smartphone-urile lor pentru o multitudine de cazuri, inclusiv detectarea pierderilor de căldură din jurul ferestrelor și a ușilor, identificarea umidității și a lipsei izolației, identificarea supra-încălzirii aparatelor electrice și a circuitelor, dar și vederea în întuneric complet.

Camera termică vizualizează căldura care nu este vizibilă cu ochiul liber, subliniind contrastele de temperatură. De asemenea, poate strânge căldura și poate măsura suprafața căldurii de la o distanță de 15-30 metri și poate vedea prin fum, permițând o gamă largă de utilizări pentru profesioniștii din construcții, lucrătorii utilitari, amatorii de sport în aer liber și cei pentru intervenții pentru primul ajutor.

CAT S60 este, de asemenea, rezistent la apă până la o adâncime de 5 metri, timp de o oră, permițând folosirea camerei sub apă și împingând, astfel, limitele tehnologiei mobile, precum și modul și locul în care este folosit. „Pentru a ieși în evidență din mulțime pe piața de smartphone-uri astăzi este necesară inovația adevărată, iar noi suntem mândri să fim parteneri cu FLIR și să anunțăm ceea ce este cu adevărat o primă inovație în lume”, a declarat Peter Stephens, CEO Bullitt Group, divizia de licențe globale pentru dispozitive mobile pentru Caterpillar. „Modelul CAT S60 reprezintă un reper pentru smartphone-uri. Suntem încântați că tehnologia termică este în mâinile clienților telefoanelor CAT.”

easy engineering - CAT text

„Suntem încântați să lucrăm cu Bullitt Group la cel mai recent telefon CAT pentru a integra camera noastră termică și pentru a crea o adevărată inovație și un produs mobil revoluționar,” spune Andy Teich, Președinte și CEO al FLIR. „CAT S60 prezintă utilizatorilor telefoanelor mobile din întreaga lume noi capabilități – o experiență „al șaselea simț” pe care numai imaginea termică o poate oferi.”

Modelul este, de asemenea, foarte robust și extrem de dur. CAT S60 depășește specificațiile militare, fiind rezistent la praf și la apă. Este versatil, are un display foarte luminos la care te poți uita chiar și în lumina puternică a soarelui, iar touchscreen-ul poate fi controlat cu degetele umede sau prin mănuși. În plus, acesta are display-ul Gorilla Glass 4.