Importator general pentru automăturătorile Bucher Schörling este B.T. Best Tools Company S.R.L. Compania deţine o experienţă îndelungată, atât în domeniul vânzării cât şi pentru service. Obiectul principal este importul şi distribuţia echipamentelor de curăţenie, a utilajelor pentru construcţii şi a grupurilor electrogene. Furnizorii companiei au fost selectaţi pe baza unor criterii foarte riguroase în ceea ce priveşte calitatea, durata îndelungată de utilizare şi uşurinţa în exploatare. Produsele înglobează tehnologii şi echipamente ultramoderne, departamente specializate în proiectare şi dezvoltare sau capacităţi de producţie în Europa. Printre parteneri se numără companii de renume precum: Chicago Pneumatic, Tremix, Pramac, Saint Gobain, Contec, Probst, RCM etc.

 

Începând din toamna acestui an Best Tools a preluat distribuţia în România pentru măturătorile Bucher Schörling

şi compactoarele Ros Roca.

 

Economie şi confort

Calitate şi durată îndelungată fără service – acestea au fost criteriile principale pentru conceperea automăturătorilor stradale Bucher Schörling. Designul a fost proiectat ţinând cont de necesităţile active ale operatorilor, sporind confortul acestora, iar ca rezultat, minimizând efectele oboselii şi prelungind timpul de lucru. De menţionat este faptul că automăturătorile sunt în conformitate cu întreaga paletă de norme pentru poluare şi mediu la nivel european. Bucher Schörling îşi îmbunătăţeşte în continuu maşinile, astfel putem spune că sunt deja pregătite viitoarele reglementări şi norme din punct de vedere al emisiilor de noxe şi zgomot.

Componentele automăturătorilor sunt fabricate din materiale de calitate, fapt ce asigură un grad de mentenanţă scăzut. Pot fi personalizate cu uşurinţă, existând o paletă foarte variată de opţiuni. Acest lucru reprezintă un plus atunci când criteriul de selecţie la achiziţionarea maşinilor este raportul eficienţă-cost.

 

Manevrabile şi eficiente

Datorită manevrabilităţii ridicate, pot fi utilizate atât în medii urbane cât şi în medii dure, precum locaţiile industriale, străzile de ţară, autostrăzile şi chiar aplicaţii de măturare a străzilor din jurul diverselor şantiere. Datorită puterii mari de aspirare, măturătorile sunt ideale pentru curăţarea zonelor foarte murdare.

Sunt dotate cu un şasiu ranforsat, lucru ce asigură o stabilitate şi rigiditate torsionară sporită. Braţul principal al măturilor este controlat pneumatic iar la extindere poate fi văzut cu uşurinţă de operator, din cabina sa. În spate este amplasat un furtun ce sporeşte raza de acţiune. Automăturătoarea este dotată şi cu un motor auxiliar. Pentru acesta există un rezervor separat de benzină. Acest lucru măreşte timpul de operare al maşinii.

Există şi un ventilator cu dimensiuni generoase, performant , care poate opera la viteze scăzute, minimizând astfel nivelul de zgomot. Aerul rezultat din operarea ventilatorului este direcţionat în sus către o gură de eşapare, reducând astfel zgomotul şi nivelul particulelor de praf ori a rămăşiţelor.

Sistemul de control este aranjat vizibil, ergonomic şi intuitiv. Aceste caracteristici ajută operatorul pentru a manevra cu uşurinţă maşina. Panoul de control este montat pe uşa şoferului, putând fi operate funcţii cheie ale automăturătorii.

About The Author